Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Güneş Akrep Burcunda

Güneş Akrep Burcunda

23 Ekim Güneş akrep burcuna geçiyor.Tüm akrep burçlarının doğuşu kutlu olsun.Bu ay sizin ayınız sevgili akrepler,yaşam enerjinizin yükseleceği yeni bir yıl sizleri bekliyor.Bu ay parlayın bir güneş misali.

Akrep burcu,dönüşümün burcudur.Bu hayat dönüşmek ve dönüştürmek için gelmiştir.Bütün duyguları en derinlerinde hisseder ve yaşar.Hayatınızda bir akrep burcu varsa,değişime dönüşüme kaosa hazır olmalısınız.Olayların derinine inmeyi sever araştırır ve sonuna kadar gider.Bir çok kişi için ağır ve acılı görünen durumları onlar çoktan alışmış ve aşmıştır.

Akrepler kıskanç olarak bilinir ama onların hissettikleri kıskançlık değil,çoğu zaman sezgileridir.Bazı durumları sezerler ve dile getiremezler.İçlerinde bunun huzursuzluğunu yaşarlar.Bu durumu çözmeli,derinine inmeli ve içselleştirmelilerdir.Yine sezgisellik ve algılarının açık olma durumunda dolayı kolay kolay samimi olamazlar her insana.Önce tanımak ve güvenmek isterler.

Yine hayatınızda bir akrep burcu varsa,onun kendi alanına saygı duymalısınız.Ve eğer hayatınızda kalmasını istiyorsanız onun gizemli alanlarını araştırmaya kalkmayın sakın.Bazen değişip dönüşmek için,kabuğundan sıyrılıp,dibi görüp tekrar yükselişe geçmek için küllerinden doğarlar bir anka kuşu misali.Hayatının bu durumlarında onlara fırsat verin ve yardım istemedikçe üstüne gitmeyin.

Akrep burcu,yılmaz ve pes etmez bir yapısı vardır.Adeta bir mıknatıs gibi etkisine alır karşıdaki kişiyi.Buğulu ve etkileyici gözleri ile karşıdaki kişiyi etkisi altına alır.Bir çok duygusuna bakışları ve gözleri ile karşı tarafa aktarır.

Güneş akrep burcunda iken ne yapabiliriz?

Derinlemesine bilinçaltımızı etkileyen faktörleri bulup dönüştürebiliriz.Suyla daha çok haşır neşir olabiliriz.Psikolojik yardım almak için uygun bir dönemdir.Merak ettiğimiz konuları araştırabiliriz.Polisiye film ve dizilere merakımız artabilir.Astroloji,kişisel gelişim,mistik konularda yardım alabilir,kitap okuyabilir araştırabiliriz.

Güneş akrepte iken ne yapmamalıyız?

Kıskançlıktan uzak durmalıyız.İlişkilerimizde kaos yaratmak yerine daha çok karşılıklı iletişime dikkat etmeliyiz.Sudan ve ilaçlarlardan gelecek zararlara karşı dikkatli olmalıyız.

Tekrar doğum gününüz kutlu olsun sevgili akrepler.Mutlu bir yıl dilerim.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR