Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Gökyüzü gündemi

Gökyüzü gündemi

ŞUBAT AYI BURÇ YORUMLARI

YÜKSELEN KOÇ/TERAZİ: İçinizdeki çocuğu uyandıran, yaratıcı ve sanatsal yönünüzü ortaya çıkan bir dolunay yaşayacaksınız ayın ilk haftasında. Aşk ve para konusundaki hızlı ve sürpriz gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Ayın sonuna doğru ise daha içselleşebilir, inzivaya çekilmek şifa çalışmaları yapmak, doğada vakit geçirip yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA/AKREP: Ayın ilk zamanlarında ailenizle yada aileniz gibi gördüğünüz kişilerle vakit geçirmek, fikir alışverişinde bulunmak isteyebilirsiniz. Ailenizden destek görebilir, taşınma yada evinizi güzelleştirmek için adımlar atabilirsiniz. Ay sonuna doğru bazı arkadaşlarınızla aranız açılırken ve hayatınızdan çıkarırken, bazı arkadaşlarınızla yeni organizasyonlara katılabilir, yeni dostluklar kurabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER/YAY: İletişim ve seyahatin bol olduğu bir ay sizler için. Yolculular, ticaret,yeni imzalar ve eğitimler gündeminizde olabilir. Yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.Eskiyi, maziyi anmak geçmişi düşünme ve orada kalma tuzağına düşmemenizde fayda var. Ay sonu kariyer alanında güzel ve yeni gelişmeler yakalayabilirsiniz. Yeni iş fırsatları mevcut işte değişim rüzgarları getirebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ/OĞLAK: Finansal olarak bolluk ve bereketi hissedeceğiniz bir ay sizleri bekliyor. Yeni yatırımlar ve yeni kazanç kapılarını aralayabilirsiniz. Kendi değerinizin, yaptığınız işin değerinin daha çok farkında olacaksınız. Gelir ve gider dengenizi iyi ayarlamanızda da fayda var. Ay sonu uzak yerlere seyahat edebilir, ufkunuzu açacak insanlarla karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN/KOVA: Sahne de olacak ve parlayacaksınız. Ruh halinizin inişli ve çıkışlı olacağı bir ay olabilir. Bir anda çok mutlu iken, bir anda mutsuz olabilirsiniz. Dengede olmaya niyet edin bu ay. Eşiniz yada partnerinizin desteğini görebilir ve hissedebilirsiniz. Kariyerinizde değişim yapmak isteyebilir ve bu yönde adım atabilirsiniz. Bazı sağlık sorunları ve operasyonlara karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. Ay sonunda doğru bolluk ve bereketiniz daha çok açılabilir.

YÜKSELEN BAŞAK/BALIK: Ayın ilk haftalarında daha çok içe çekilebilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek, rutin oluşturmak, spora başlamak gündeminizde olabilir. Daha çok etrafa görünmek istememek, kendinizi saklamak isteği de olası olabilir. Ayın ortasından sonra ise kendinizi toplayıp sahneye çıkacaksınız. Dinlenme sürecinizi iyi geçirirseniz daha etkili olabilir. Tarzınızı değiştirmek ve yeni adımlar için ayın ikinci haftasını kullanabilirsiniz.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR