Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Gökyüzü gündemi

Gökyüzü gündemi

KASIM AYI BURÇ YORUMLARI

Evet sevgili okuyucularım, 19 Kasım da boğa burcunun 27 derecesinde bir ay tutulması yaşayacağız. Boğa akrep tutulma­ları 19 Kasım itibarı ile 2023 yılına kadar gündemimizde olacak. Hem bireysel anlamda hem de toplum olarak etkilerini göreceğiz. Şimdi burçları neler bekliyor bakalım. Yükselen burcunuza göre okuyun bilmiyorsanız öz burcunuzu okuya­bilirsiniz.

YÜKSELEN KOÇ

Sevgili koçlar, bu ay ekonomik du­rumunuz gündeminizi oluşturuyor. Alacaklar, ödemeler, borçlarla ilgili gündemler ve yapılandırmalar. Or­taklaşa kurduğumuz paraya dayalı işlerde, bitişler yada yeni başlan­gıçlar olabilir. Ekonomi sizin için çok önemli olacak bu alanda lütfen bu alandaki dengeyi koruyun.

YÜKSELEN BOĞA

Sevgili boğalar, sizin için oldukça önemli bir ay ve uzun bir süreç bekliyor sizleri. Değişiyorsunuz sevgili boğalar, ve hayatınız yeni­den yapılanıyor. Keskin ve dönü­şümlü bir ay. İkili ilişkiler ortaklıklar alanında bazı boğalar evlenecek, nişanlanacak bazıları ise boşana­cak. Gündeminiz ben ve biz olma yolunda olacak. Zihninizi öfkenizi iyi kontrol etmeli. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda dengede kalmalısınız.

YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili ikizler, son yıllarda hayatınızda bir çok değişim oldu. Hayat sizi yapılandırdı bazı konularda. Bu ay özellikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sağlıkla ilgili çözmeniz gere­ken konulara odaklanabilir­siniz. Günlük yaşamda halletme­niz gereken düzenler üzerinde durabilirsiniz. Bağımlılıklarınızdan takıntılardan kurtulmak için yar­dımlar alma isteğinde olabilirsiniz. Ruhen ve bedenen şifalanacağınız bir zaman dilimi.

YÜKSELEN ASLAN

Sevgili aslanlar, uzun zamandır aile ve iş hayatınızı düzene oturtmaya çalışıyorsunuz. Kariyerinizde yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı aslanlar iş yeri açarken iş kurarken bazıları terfi alabilir, bazıları işini evini taşıyabilir. Bu ay taşınmayı düşününler taşınabilir. Ancak aile içinde tartışma, kavga, zıtlaşmalara karşı ve ev kazalarına karşı temkinli olmalısınız.

YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili başaklar, iletişim konularınız önem kazanıyor. Radyo, televizyon yayıncılık eğitim alanlarında bu ay kendinizi geliştireceksiniz. Yeni iş teklifleri, sözleşmeler imzalaya­bilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle daha çok muhatap olabilirsiniz. Kısa kısa seyahatler yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle yeni projelere başlayabilir, yada onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili teraziler, bu ay gündeminiz para para para olacak. Yeni yatı­rımlar, para getirecek işler fırsatlar bu ay karşınıza çıkabilir. Gelir ve giderleriniz bütçelerinizi ayarla­yacaksınız. Miras ve toplu para konularınız varsa bu ay gelişme olabilir. Bir taraftan gelirken bir taraftan fazlasıyla çıkabilir de bu yüzden bu dengeyi iyi kurmalısınız. Ayrıca hem kendi sağlığınız hem aile büyüklerinin sağlığı da günde­me gelebilir.

YÜKSELEN AKREP

Sevgili akrepler, tekrar doğum gününüz kutlu olsun. Marsın­dan akrep burcundaki seyriyle bu ay yeni başlangıçlar, yeni adımlar, tempolu bir ay ola­cak sizin için. Tarz değişikliği yapabilirsiniz, spora başlaya­bilirsiniz. İkili ilişkilerde yeni kişilerle taşınabilirsiniz. Sosyal çevrenizde gözde olabilir­siniz. Sadece ikili ilişkilerde çok fazla kaos ve tartışmalardan uzak durmalısınız. Fazla enerjiden dolayı acele işlerden ve minik kazalara karsı daha temkinli olmalısınız.

YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili yaylar, aralıkta burcunuzda olacak tutulma ile bazı defterleri bu aydan kapatmaya başlıyorsunuz. İkili ilişkiler iş kariyer her anlam­da bu yıl yoruldunuz ve artık eski enerjiyi bırakacağınız bir ay geliyor. Bu ay sağlığınıza dikkat etmeli, kontrolleriniz varsa aksatmamalı­sınız. Bazı arkanızdan dönen işler, yalanlar bu ay karşınıza çıkabilir. Bu ay terapilere gitmek, bilinçaltı şifa çalışmaları yapmak sizi yeni yıla daha iyi hazırlayacaktır.

YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili oğlaklar, Venüsün burcunu­za geçmesiyle kendinizi ve etrafı­nızı güzelleştirmek isteyeceğiniz bir aya giriyorsunuz. Kendinizi güzel ve özel hissedebilirsiniz. Kazancınızda artışlar olabilir. Yeni iş ve projeler geliştirebilirsiniz. Aşk hayatınızda geçmişten gelen kişi­lerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca yeni flörtler, evli iseniz de romantik ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Sevgili kovalar, kariyer hayatınız artık düzene giriyor. Yeni projeler yeni işler yeni fırsatlar bu ay sizinle. Bir yerde çalışıyorsanız terfi alabi­lirsiniz. İş arıyorsanız yeni fırsatlar gelebilir. Kariyer alanında bu ay ne yapmak istiyorsanız adım atabilirsi­niz. Ailenizden de yardımlar gele­bilir bu süreçte sizin için. Ailenizin desteğini hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Sevgili balıklar, bu ay ufkunuzu açacak bir ay olabilir. İletişim alan­ların önem kazanıyor. Sosyal med­ya, ticaret alanlarında yeni gelişme­ler yaşayabilirsin. Eğitim almak için, yüksek lisans için, akademik alan­larda kendini geliştirmek için yeni fırsatlar gelebilir. Bazı seyahatler karşına çıkabilir ve çıkabilirsin. Yurt dışı kaynaklı bir iş varsa o olanda yeni gelişmeler yaşayabilirsin.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR