Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Gökyüzü gündemi

Gökyüzü gündemi

MAYIS AYI BURÇ YORUMU

Mayıs ayında gökyüzü gündemine baktığımız zaman 11 Mayıs Boğa burcunda bir yeniay, 26 Mayıs 2021 de ise yay burcunda bir ay tutulması ya­şayacağız. 2020 mayıs ayında ay düğümleri ikizler yay aksına geçti tutulmalarda ikizler ve yay ek­seninde gerçekleşecek. Doğum haritanızda ikizler ve yay aksı han­gi alanlara düşüyor ise değişim dönüşümleri o alanda yaşayacak­sınız demektir. 14 Mayısta Jüpiter gezegeni de rahat ettiği burca balık burcuna geçiş yapacak. Bu geçişin bizlere ve içinde bulundu­ğumuz zor zamanlara şifa getir­mesini diliyorum. Bu ay burcumu neler bekliyor diyorsanız yükselen burcunuza göre, bilmiyorsanız öz burcunuza göre okuyabilirsiniz.

YÜKSELEN KOÇ

Mayıs ayında kardeşleriniz kuzenleriniz sözleşmeleriniz seyahatleriniz ön planda olacak. Yeni bir araba alabilir, kış seyahat­lerinizi planlayabilirisiniz. Evinizde taşınma işleriniz varsa bu ay gerçekleşebilir. Evinizi güzelleştir­mek tamirat işlerini yapmak içinde oldukça uygun. Yeni ay para alanınızda gerçekleşecek maddi anlamda rahatlamalar yaşaya­bilirsiniz. 26 Mayıs Ay tutulması hak adalet ve hukuk alanlarınızda olacak. Davalar akademi alanları hukuksal konularda krizleri iyi yönetmelisiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Maddi değerler yatırımlarınız borç, alacak verecek, size gelen ve gi­den paralar bazı taşınmaz mülkler ve satışlarınız bu ay ön planda. Bu konular bu ay gündeminiz­de olacak. Burcunuzda bir yeni ay gerçekleşecek. Yaşamınızın birçok alanında değişimler yaşa­yabilirsiniz. Fiziksel değişim isteği olabilir, tarzınızı değiştirebilirsiniz, iletişime ve trafik alanlarına dikkat. 26 Mayıs Ay tutulması, borçlar, krediler, yatırımlar bazı ameliyatlar ve alacak verecek konularında sağlam adımlar atmanızı öneriyor.

YÜKSELEN İKİZLER

Venüs Merkür ve Güneşinde ikiz­lere geçmesiyle sizin döneminiz başlıyor. Solar yılınız şimdiden kut­lu olsun. Tüm yenilikler ve ataca­ğınız yeni adımlar destekleniyor. Yeni yaşınızda hangi adımları atacaksı­nız hangi yönde gelişim istiyorsanız adımlarınızı atabilirsiniz.26 Mayıs Ay tutulması evlilik ve ilişkiler evinde oluyor. Ortaklıklar evlilik ikili ilişkilerde bazı dönüşümler olabilir. Rakipleri­niz ön plana çıkabilir. Burada evren size ne demek istiyor mesajı alın ve farkındaIıkla yolunuza devam edin.

YÜKSELEN YENGEÇ

Mars sizin burcunuzda kendinizi yenilemek, ruhsal fiziksel zihinsel yenilenme için oldukça uygun. Geçmiş hesaplaşmalar yüzleş­meler yaşayabilirsin. Etrafına karşı daha çok koruma iç güdüsünde olabilirsin. Geçmişe çok fazla akılı kalma an şimdidedir ne geçmiş ne gelecek mutluluk şimdiki an­dadır. 26 Mayıs Ay tutulması, senin sağlık alanında olacak sağlığına ekstra dikkat etmeliye bolca dinlenmelisin. Yanında çalışan kişilerde bazı değişiklikler ve dönüşümler olabilir. Yeni bir evcil hayvan edinebilirsin.

YÜKSELEN ASLAN

Mars yengeç burcunda arkadaşlık ve sosyal alanlarda bazı farkında- lıklar yaşayabilirsin. Eski dostların­la iletişimin artabilir. Uzun süredir seni rahatsız eden bilinçaltındaki bazı olaylar şifalanabilir. Sosyal alanındaki gezegen geçişle­ri orayı hareketlendiriyor. Yeni arkadaşlıklar sosyal gruplar online görüşmeler. Geleceğe dair umut dolu hissedebilirsin.26 Mayıs Ay tutulmasına baktığımız zaman sizin aşk ve çocuklar alanınız et­kilenecek. Aşk ve çocuklarınız ile ilgili bazı durumlar açığa çıkıyorsa bunları iyi yönetmeli ve mesajları almalısınız.

YÜKSELEN BAŞAK

Bu ay konunuz kariyer sevgili ba­şaklar .Statü kariyer alanlarınız ha­reketleniyor. Terfller yeni iş alanları size açılabilir, iş yeri açma planla­rına gidebilirsiniz. Yöneticilerinizle aranız iyi durumda. Sosyal alanlar ve arkadaş gruplarınıza dikkat. 26 Mayıs Ay tutulması, ev emlak top­

rak tarım alanlarınızda oluyor.Bu alandaki kriz ve dönüşümleri iyi yönlendirmelisiniz. Anne baba ve ailenizle ilgili çözülmesi gereken konular gündemde olabilir. Daha sakin ve farkındalıkla kalmanızda fayda var.

YÜKSELEN TERAZİ

Mayıs ayında genel olarak yurt dışı bağlantıları akademi alanla­rında gelişme ve hareketlilikler yaşayabilirsiniz. Felsefi konula­ra merak salabilir yeni kitaplar edinebilirsiniz. Yargılayıcı olmak­tan uzak durmanızda fayda var. Hukuksal ve mahkeme işleriniz varsa gündeme gelebilir. 26 Mayıs Ay tutulması, kardeşler kuzenler yakın çevre iletişim konularındaki bazı kaos ve krizleri iyi yönetmelisiniz. Burada evrenin size mesajları neler buna dikkat edin. Trafikte daha dikkatli olun. Yeni sözleşmeler gündeminizde olabilir, duygusallıkla değil daha çok mantıksal kararlar almanızda fayda var. Önceliklerinizi belirleyin.

YÜKSELEN AKREP

Borçlar alacak verecek kredi çek­mek isteyebilirsin. Miras konuların var ise gündeme gelebilir. Bekledi- ğin bazı yerlerden toplu para ge­lebilir. içsel olarak yeniden külle­rinden doğabilirsin. Şifa ve terapi çalışmaları alabilirsin. 26 Mayıs Ay tutulması, maddi durumlar para ve bütçe alanlarında olacak. Değer verdiğiniz gördüğünüz alanlarda bazı dönüşümler yaşayabilirsiniz. Maddi değerler ve ticarette daha çok netlik isteyebilirsiniz. Hayaller ve umutlarınız için savaşmanız gerekebilir.

YÜKSELEN YAY

Mayıs ayı boyunca, ortaklık fırsatları karşınıza çıkabilir. Yeni bir ortaklık kurabilirsiniz. Bekar olan yaylar için karşısına evleneceği yada uzu ilişki yaşayacağı kişi çı­kabilir. Size destek olacak kişilere bu ay fırsat verin. Bazı rakiplerinizi de net olarak görebilirsiniz. 26 Mayıs Ay tutulması, burcunuzda gerçekleşecek hayatın her alanın­da köklü değişimler dönüşümler yaşayabilirsiniz. Hayat sizi zorluyor gibi görünebilir, burada almanız gereken derse ve yeniliklere kulak verin.

YÜKSELEN OĞLAK

Mayıs ayı boyunca, günlük rutin­lerinizde iyileşme düzelmeler yaşa­yabilirsiniz. Evcil hayvan edinebilir, varsa onunla ilgilenebilirsiniz. Günlük sağlık rutinlerinizi yaptıra­bilirsiniz. Diyete ve spora başlaya­bilir, sağlığınızı daha çok önemse­yebilirsiniz. 26 Mayıs Ay tutulması, 12.evinizde yani bilinçaltı konula­rınızda gerçekleşiyor. Arkanızdan dönen bazı olaylar ortaya çıkabilir. Hayal kırıklıklarını farkındalıkla atlatabilir, eskilere veda edebilirsi­niz. inzivaya çekilip kim sizde ne kadar siz neyi seçiyorsunuz içsel olarak kararlara varabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Mayıs ayı boyunca, aşk ve çocuk­lar alanlarınız hareketleniyor. Kalbi boş olanlara yeni bir aşk gelebilir. Bebek isteyenlere müjdeli haber­ler gelebilir. Çocuğu olanlar ço­cuklarıyla güzel gelişmeler daha kaliteli vakitler geçirebilir. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. 26 Mayıs Ayı tutulması, sosyal çevreniz ve arkadaşlık alanlarınızda olacak. Dedikodulara ve olaylara karışmayın. Sosyal alan ve arkadaşlıkları­nızdaki krizleri iyi yönetmelisiniz.

YÜKSELEN BALIK

Mayıs ayı boyunca, ev emlak taşınma konuların gündeme gelebilir. Yeni bir ev alabilir yada taşınabilirsin. Toprak ve emlakla ilgilenen balıklar güzel gelişmeler yaşayabilir. Anne baba ve aile­nizden destekler gelebilir. Miras konuları gündeminize gelebilir. Aşk yaşamınızda yanılgılara dikkat edin. 26 Mayıs Ay tutulması, kariyer ve iş alanlarınızda bazı değişim dönüşümler yaşayabilir­siniz buradaki kriz ve değişimleri iyi yönetmelisiniz. Sakin kalmalı ve ilahi akışa teslim olmanızı öneririm. Güzel bir mayıs olsun. Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR