Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Gökyüzü Gündemi

Gökyüzü Gündemi

MART AYI ASTROLOJİ YORUMU

YENİLENME ZAMANI

Astroloji, gezegen ve yıldızların insanların üzerindeki etkisini yorumlar. Gökte ne varsa yerde de o vardır. Astrolojik olarak mart ayına baktığımızda, diğer aylara nazaran yaşamın artık hızlandığını öngörebiliriz. Marsın ikizler burcuna geçmesiyle, genel olarak iletişim ticaret ve eğitim konuları daha aktifleşip hız kazanıyor. Bireysel hayatlarımızda ise, yeni ticari girişimler yeni başlangıçlar için uygun bir aydayız. Güneş Balık burcunda olduğu için aceleci ve sağlam olmayan kararlardan uzak durmamızda fayda var. Ayağımızı yere sağlam basmalıyız.

Huzurlu ve güzel bir ay diliyorum.

Bu ay beni nasıl etkileyecek derseniz yükselen ve güneş burcunuzu birlikte okuyabilirsiniz.

KOÇ BURCU

Mart ayı sizler için hareketli başlıyor. Özgüveniniz  yükselecek ve sosyal alanlarda kendinizi ön plana çıkaracaksınız. İş yaşamınızda acelecilik ve yargılardan uzak durmalısınız. Arkadaşlarınız ve dostluklarınız gündemde. Sosyal ortamlarda yeni dostluklar  edinebilir, bu dostluklarınız ileriye dönük size katkı sağlayabilir. Sağlığınıza ve uyku düzeninize dikkat etmeniz gereken bir ay diyete ve detoksa başlayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Mart ayında kariyeriniz ve işiniz  önem kazanacak. Para konuları ve yatırımlar için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Daha çok para kazanmanın yollarını arayabilirsiniz. Bu zamana kadar ki iş yerinizdeki emekleriniz karşılığını alabilir, terfi edebilirsiniz. Ayın sonuna doğru yanınızda çalışanlarla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Sağlık açısından uyluk diz ve ayak bileklerinize dikkat etmenizde fayda var. Bu ay gereksiz alışveriş yapmamaya özen gösterin.

İKİZLER BURCU

Mart ayının başlamasıyla kendi yaşam alanlarınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Fiziksel tarzınızda değişiklikler yapabilir, spora başlayabilirsiniz. Gücünüzü ortaya koyup, yüksek enerjiyi içinizde hissedebilirsiniz. Bu yüksek enerjiyi iyi kullanmalı tartışmalar ve aceleci kazalardan uzak durmalısınız. Patronlarla ve otorite figürleriyle anlaşmazlıklara dikkat! Bu ay diş bakımlarınız için uygun.

YENGEÇ BURCU

Mart ayı, yeni işler ve ilişkilerin başladığı bir dönem sizler için. Kariyer ve iş yaşamınızda yurt dışı bağlantılarınız oluşabilir. Hukuki konularınızda çözümler gelebilir. Akademik alan ve yükseköğrenimde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ev ve emlak konularında temkinli kararlar alırken, gizli düşmanlıklar ve arkanızdan dönen işler önünüze gelebilir. Geçmişten bazı arkadaşlar ve tanıdıklarınızla yeniden iletişime geçebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Mart ayında gündeminiz, ortak maddi gelirler eş ve ortağın paraları. Alacak verecek borçlar ve krediler olabilir. Miras ya da toplu paralarınız bu ay gelebilir. Sosyal alanlarınız renkleniyor. Arkadaşlarınız gündeminizde. Bazı arkadaşlıklarınızı sonlandırma kararı alabilirsiniz. Kardeşleriniz akrabalarınız ve yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Ortak olduğunuz bir iş varsa krizleri iyi yönetmeniz gereken bir ay.
Zehirlenme ve alerjik sorunlara karşı dikkatli olmalısınız.

BAŞAK BURCU

Mart ayı, evlilik ikili ilişkiler ve ortaklıklarınızın gündemde olacağı bir dönem. Bekar ve yalnızsanız evleneceğiniz yada uzun birliktelik yaşayacağınız kişiler karşınıza çıkabilir. Yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Yeni kurduğunuz işlerde para dengenizi iyi korumalı sağlam adımlar atmalısınız. Harcamalara riskli yatırımlara dikkat! İş yaşamınızda asi ve isyankar tavırlar sergileyebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Mart ayı, günlük yaşamınız rutinleriniz ev düzeniniz gündeminizde olacak. Günlük rutin olan işleriniz bir anda değişebilir, yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Yanınızda çalışanlarla ilgili yeni gelişmeler değişimler krizler ya da fırsatlar yakalayabilirsiniz. Evcil bir hayvan edinmek isteyebilir, varsa onunla daha çok ilgilenebilirsiniz. Hayata bakış açınız değişip kendinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Detoks arınma ve diyet için uygun bir aydasınız.

AKREP BURCU

Mart ayında, hobileriniz aşk yaşamınız ve çocuklar gündeminizde. Aşk kapınızı çalabilir. Evli ve çocuklu olanlar ise daha çok çocuklarıyla eğlenceli vakit geçirmek isteyebilir. Yeni bir hobi edinebilir ya da hobinizden para kazanmaya başlayabilirsiniz.
Borsa ve şans oyunlarda risk almak isteyebilirsiniz. Kazalara ve risklere karşı temkinli olmanızda fayda var.

YAY BURCU

Mart ayı genelinde gündeminiz, yakın çevreniz  kardeşler kuzenler ve ticari ilişkiler olacak. Yeni bir sözleşme ticaret fırsatı karşınıza çıkabilir. İş arıyorsanız işe girebilirsiniz. Yakın çevrenizden destekler görebilirsiniz. Bu ay bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz.

KOVA BURCU

Mart ayında gündeminiz yatırımlarınız ve parasal konularınız olacak. Para kazanma isteğiniz ve yeteneğiniz artabilir. Para biriktirmeye başlayabilirsiniz. Farklı yeni projeler üretebilirsiniz. İlham ve yaratıcılık gerektiren işlerde farkınızı ortaya koyabilirsiniz. İletişim konularında şansınız artıyor. Çocuklarınızla aranızdaki gerginliklere dikkat etmelisiniz.

BALIK BURCU

Mart ayı, içsel motivasyonunuzu artıyor.
Kendinizle ilgili önemli kararlar ve başlangıçlar yapacağınız bir dönem. Kendinizi yeniliyorsunuz. Önceden tasarladığınız hayallerinizi hayata geçirme zamanı. Kırgınlıklar ve alınganlıklara dikkat edin, kurban bilincine girmemeniz gereken bir ay. Para konularında şansınız artıyor. Ev içi kazalara dikkat!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR