Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Ekim Ayı Burç Yorumları

Ekim Ayı Burç Yorumları

Yükselen burcunuza göre okuyunuz. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız, güneş burcunuzu okuyabilirsiniz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Sevgili Koçlar,6 Ekim terazi yeniayı; ilişkiler evlilik ve ortaklık alanları ay boyunca gündeminizde olacak. Uzun süren ilişkiniz varsa yada evli iseniz bazı problemleri masaya yatırabilir, konuşarak anlaşma yoluna gidebilirsiniz. Bazı koçlar ortaklık ve evliliklerini bitirirken bazıları ise yeni bir uzun ilişkiye yada evliliğe gidebilir.20 Ekim dolunayı sizin burcunuzda olacak sakin olmanız ve fevri davranmamanız önemli. Kendinizle ve yaşamınızla ilgili yeni dönüşümler yaşayabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Sevgili Boğalar,6 Ekim terazi yeni ayı; sizin çalışma ve günlük rutin alanlarınızda olacak. Bu dönemde çok çalıştınız yoruldunuz, günlük işler bile size küflet oldu. Belki yanınızda çalışanlardan belki çok fazla iş yükünden sinirleriniz bozuldu. Bu yeni ayla birlikte bu konularda daha hafifleyebilirsiniz.20 ekim Dolunayı, dost sandığınız arkadan işlerinizi çeviren kişilerle yüzleştirebilir sizi. Bazı korkular ve size zarar veren alışkanlıklarla yüzleşebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler,6 Ekim terazi yeniayı; aşk çocuklar hobiler alanlarınızda olacak. Uzun zamandır aşk konuları sizi imtihandan geçiriyor. Çocuğu olanlar ise, eğitimi kursu derken sorumluluklarınız çocuklar alanında artmış olabilir. Bu dönem eski bir aşk kapınızı çalabilir. Eskilerden geri dönüşler olabilir. Yeni bir hobi edinebilirsiniz.20 Ekin dolunayı sizin sosyal yaşamda öne çıkmanızı sağlayabilir. Arkadaşlık ve dostluklarınızda bazı gerçekleri öğrenebilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili yengeçler,6 Ekim terazi yeni ayı; anne baba ev emlak konuları üzerinde olacak. Ev ve iş arasında kalmış olabilirsiniz. Evin iş yükümlülüğü üzerinize kalmış sizi yormuş olabilir. Anne baba aileniz ile sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Bu ay gündeminizde yeni ev, taşınma tamirat, dekorasyon olabilir. Ailenizden destekte görebilirsiniz.20 Ekim dolunayı ise, kariyer ve iş alanlarınızda sizi daha görünür yapabilir, daha çok parlayabilirsiniz. Sadece yönetici ve patronlarla ilgili konularda bu dönemde sakin ve akıllıca hareketleriniz önem kazanacaktır.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar,6 ekim terazi yeniayı; sizin kardeşler ve yakın çevre konusunda, iletişim konusunda baya etkiledi. Bu konularda sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. İletişimde ve imza atacağınız işlerde gecikmeler olmuş olabilir. Bu yeni ayla seyahat, iletişim ve yakın çevre konularınız aydınlanabilir. Artık partnerinize ve kendinize daha çok zaman ayırabilir, güzel vakitler geçirebilirsiniz.20 Ekim dolunayı, kendinizi daha çok geliştirmenize ufkunuzun açılmasına vesile olabilir. Yurt dışı ve yüksek öğrenim alanlarınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili başaklar,6 Ekim terazi yeniayı; para yatırım konularını gündeminize getirecek. Bu dönemler para giriş çıkışları, yatırımlar bütçenizi dengeleme konuları sizi yormuş olabilir. Para geldiği gibi gidiyor yada kredi borçlar konularında düzen tutturamamış olabilirsiniz. Finansal kaynaklarınız ve yatırımlarınız için akıllıca davranmanızda fayda var.20 ekim koç dolunayı ise eşinizin yada ortağınızın parası konusunda size yardımcı olabilir. Bazı borçlarınızı kapatmaya gidebilirsiniz. Acele kararlar almamanızda fayda var.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili teraziler, burcunuzda bir yeni ay olacak 6 ekimde ve merkürde sizin burcunuzda geriliyor. Bu dönem de kendinizi biraz geri çekmiş, içsel olarak sorgulamaya girmiş olabilirsiniz. Güneşinde burcunuzda olmasıyla, eski enerjileri bağlantıları bitirip artık yeniliğe ve yeni enerjilere kendinizi açmalısınız. Yeni yaşınıza daha sağlam girmek adına artık geçmişi bırakın.20 ekim dolunayı ise sizin evlilik ve ikili ilişki alanlarında birçok şeyi görünür yapıyor. Bu dolunayla ya tamam ya devam diyeceksiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili akrepler,6 ekim terazi yeniayı; bilinçaltınız, sağlığınız ve korkularınızı ön plana çıkarıyor. Bu dönemde kim dost kim düşman gördünüz. Sezgileriniz açık, rüyalarınız aktif. Bu dönemde terapi almak ve mistik alanlara yönelmek size iyi gelebilir. Bir çok korkularınızdan özgürleşebilirsiniz.20 ekim dolunayı ise, hem ruhsal sağlığınıza hem bedensel sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor. Evcil hayvanlarınız da bu dönemde gündeme gelebilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Sevgili yaylar,6 ekim terazi yeniayı;sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınız etkinleştiriyor.Bir süredir sosyal alanda kendinizi gösteriyor,yeni projelere giriyor olabilirsiniz.Yeni arkadaşlar ve çevre edinmiş olabilirsiniz.Sosyal statünüz değişebilir.Yeni hobiler edinebilir,umut etme gücünüz artabilir.20 Ekim dolunayında ise;aşk,yeni ilişkiye başlama konuları gündemde olabilir.Çocuklarla ilgili konularda gündeminizde.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili oğlaklar,6 ekim terazi yeniayı;kariyer ve toplum önündeki duruşunuzu ön plana çıkaracak.Uzun süredir kariyer,iş,terfi konularında baya çalıştınız.Hak ettiğiniz bu konum bu dönem sizlere gelebilir.Kariyerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.Yeni imzalar için Merkür retro bitişini beklemeniz daha iyi olacaktır.20 Ekim dolunayı ise,ev emlak arsa alım satım konularını gündeminize getirebilir.Yeni bir eve taşınabilir,mevcut olan evinizi güzelleştirmek isteyebilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili kovalar,6 Ekim terazi yeniayı;uzun zamandır beklediğiniz yapamadığınız bazı hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.Yeni eğitimler alabilir,verebilirsiniz.Yurt dışı bağlantılarınız varsa gündeme gelebilir.Uzaklardan yeni haberler alabilirsiniz.Dünya görüşünüz artabilir,felsefe ve psikoloji gibi konulara ilginiz artabilir.20 ekim dolunayı ise,seyahatlerinizi biraz engelleyebilir.İmza atmak sözleşmeler konusunda acele etmemenizde fayda var.Kardeş ve yakın çevre ilişkilerinize dikkat.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar,6 Ekim terazi yeniayı;maddi konular,kaynaklarınız konusunda size ışık tutuyor.Bu dönemlerde finansal kaynaklarınız aklınızı çok karıştırıyor olabilir.Bazı miras ve toplu para konuları gündeminizde olabilir.Kaynaklarınızı iyi yönetmeli,bütçenizi aşan borçlar altına girmemelisiniz.20 ekim dolunayı ise,maddi anlamda size iyi gelebilir.Kriz ve kaos yaratmadan maddi alanlarınızı dengelemek ve gelen fırsatları iyi değerlendirmek faydanıza olacaktır.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR