Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Dikkat! Venüs Retrosu Geliyor

Dikkat! Venüs Retrosu Geliyor

19 Aralık 29 Ocak arasında Venüs retro yapacak.Yaklaşık 41 gün boyunca oğlak burcunda geri hareket edecek.Ortalama her 1.5 yılda Venüs gezegeni geri hareket eder.Venüs deyince aklımıza;ikili ilişkiler,finans,estetik,kozmetik,güzellik alanları geliyor.Tabi ki retroda olduğu için bu saydığım yerlerde Venüs gücünü gösteremeyecek.

Venüs retrosunda yapılmayacak şeyler;

Estetik girişimler uygun görülmez.Sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.Venüs kendimize verdiğimiz değer olduğu için bu dönem kendimizi normalde beğendiğimizden daha az beğenebiliriz.

Eskide kalmış ilişkiler kişiler dönüş yapabilir.Bu kişiler yarım kalan hikayelerdeki kişiler olabilir.Helalleşmek için gelebilirler.Affedebilir,aranızdaki sorunu çözebilir ve sevgiyle uğurlayabilirsiniz.

Çok fazla venüsyen yani giyim kuşam  kozmetik alışverişi uygun görülmez.Venüs retosunda aldığınız bir kıyafeti retro sonunda beğenmeyebilirsiniz.

Finansal olarak çok açılım yapmalar uygun olmaz.Para piyasaları Venüs retrosunda inişli çıkışlı olabilir.Yatırım yaparken dikkatli olunmalı.

Venüs retrosunda evlilik,nişan.söz ve yeni bir ilişkiye başlanmaması tavsiye edilir.

Venüs retrosunda dikkat etmemiz gerekenler bunlar.Kendi değerimizi,güzelliğimizi dışarıda aramamalı daha çok içe dönmeliyiz.Fazla olan kıyafetlerden ve bize yük olan geçmiş anılardan özgürleşebiliriz.Kendimizi sevmeyi öğrenmeli ve kendimizi her halimizle sevgiyle alıp kabul etmeliyiz.Kendini sevmeyen başkasını da sevemez.Bu yüzden sevgiyi vermeye önce kendimizden özümüzden başlamalıyız.

30 ocak Venüs retrosu bitiminde,bu süreci en güzel şekilde geçirip tamamış olarak,alacağımız dersleri almış,öğreneceklerimizi öğrenmiş olarak çıkabiliriz.Sonrasında alışverişlerimizi yapabilir.Venüsün kısıtlandığı tüm konularda rahat hareket edebiliriz.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR