Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Çekim Yasası

Çekim Yasası

Geleceğin gizi şimdi de saklıdır.Şimdi yaşadığın her şeyi geçmişte oluşturdun.Her şey şu anda gizlidir.Geçmişi düşünmek pişmanlık,geleceği düşünmek ise kaygıdır.Mutluluk şimdi de şu andadır.

Çekim yasasında ne istersen değil,neysen onu çekersin.Hayatımızda bulunan insanlar, çevre , koşullar bizim enerjimize ve frekansımıza göre şekil alır.Bu durumu tecrübeler ve bizzat seanslarımda görüyorum.Frekansımız değişince hayatımız değişiyor.Odağımız bilinçaltımız ne ise yaşamımız deneyimlerimiz ona uygun olur.

Frekansımız düşünce yapımız geleceğimizi etkiliyor mu?

Evet!

Çekim yasasında hak etmek, hak ettiğine inanmak, bu hisleri bilmek çok önemlidir.İnsan bilmediği bir hissi yaşayamaz.Daha önce deneyimlemediğin imgelemediğin hayalini kurmadığın bir şeyi yaşamına çekemezsin.

Düşünce gücümüz çok önemlidir.Sürekli olumsuz negatif düşünen bir kişi olumsuz olayları kendine çekecektir.Olumlu ve pozitif bir düşünen kişi olumlu olayları kendine çekecektir.Yaşamda bir titreşim vardır o minik titreşimler sizin aura alanınızı oluşturur.İsteklerimiz ve hayallerimiz de titreşimdir.Titreşimimiz hayallerimizle aynı titreşime geldiği zaman onlar hayatımızda görünür olmaya başlar.

Hepimiz birbirimize görünmez bağlarla bağlıyız.Bazen birini düşünürsünüz bir anda ve sizi arar.Farkında olmadan o kişiye bir enerji bir mesaj gönderdiniz ve oda sizinle aynı frekansta olduğu için iletişime geçti.Yada canınız bir yemek çekti ve bir saat sonra komşunuz elinde tabakla istediğiniz o yemeği size getirdi.Keşke başka bir şey dileseymişim dediğiniz zamanlar olmuştur.

Her şey bir düşünce ile başlar düşünceler deneyimlerimizi oluşturur.Korku ve kaygılarımız geçmiş yaşam deneyimlerimiz hayallerimizin önündeki engeldir.Korku bizi yaşayacağımız deneyimlerden alıkoyar.Geçmişte olumsuz olarak yaşadığımız bir olay sanki yine aynısı yaşayacak gibi hissettirir kendini.Örnek vermek gerekirse,geçmişte aldatılan kandırılan bir insan,bilinçaltında geçmişini dönüştürmemişse ve alınacak dersi almamışsa yine aynı tip insanları kendine çekecektir.O korku ile başına hep aynı olaylar gelecek zanneder.Halbuki ders alınmışsa korkulardan özgürleşmişse kişi şimdiki frekansına uygun kişileri kendine çekecektir.Geçmişten özgürleşmek bilinçaltını dönüştürmek için bir çok teknik vardır.Yine astroloji ilmi doğum haritamız bize bu yönde ışık tutar.

Biz değiştiğimiz zaman dünyamız değişir.Mevlana dan güzel bir sözle örnek vermek isterim;Kendini değiştir,dünya kendiliğinden değişir.Dün akıllıydım,dünyayı değiştirmek istiyordum.Bugün bilgeyim,kendimi değiştiriyorum.

Çekim yasası için güzel bir uygulama önereceğim.Uygulamadan sonraki geri dönüşleri benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Ilık bir duş alın.

Rahat  ve sakin olacağınız sessiz  bir ortamda sırt üstü uzanın.

Gül yağı yada sevdiğiniz bir koku varsa kullanın.

Sağ elinizi kalbinizin üzerine koyun.

Derin nefes alıp vererek vücudunuzu rahatlatın.

Seçtiğiniz bir hayaliniz düşünün.

Gerçekmiş gibi içine girin orada ne yapardınız? kokusunu ortamını her bir karesini düşünün.Hayalin içine tutkunuzu hislerinizi bırakın.O coşkuyu iyice hissedin.Tam coşkuyu hissettiğiniz zaman,üçüncü gözünüz yani iki kaşınızın arasına odaklanarak derin bir nefes alın.

Gözlerinizi yavaşça açın ve teşekkür edin.

Evet şimdi hayalinizle aynı titreşime girdiniz.

 Kokularla iptal etmediğiniz sürece,saf ve temiz bir istekse, sizin ve bütünün en yüksek faydasına ise oldu bilin çekim yasasını çalıştırdınız.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR