Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Benliğin  Sembolü  Güneş

Benliğin  Sembolü  Güneş

Astrolojide Güneş benliğin sembolüdür,kimliğimizdir.İlk burcun ne sorusuna verdiğimiz cevaptır.Bilincimizi,özümüzü hayat gücümüzü temsil eder.Kim olduğumuz,egomuzdur.Kendimizi nasıl gördüğümüz ve genel karakterimizdir.Güneş aynı zamanda otorite figürüdür.Haritamızda babamızı da gösterir.Bir kadın haritasında eşi gösterir.Güneş yaşam kaynağımızı ve ünü şöhreti de gösterir.Algımızı yeteneklerimizi gösterir.Cesaret, yaratıcılık,sanat,planlama ve organizasyondur.Aslan burcunun yani 5.evin yöneticisidir.Pazar günü güneş günüdür.

Doğum haritalarımız 12 çarktan oluşur ve Güneşimiz hangi eve düştü ise o evin konuları önem kazanır.Doğum haritanızda Güneşiniz hakkında bili almak için bir astrologdan randevu alabilirsiniz.Şimdi doğum haritamızda güneş evlerde bölümüne geçebiliriz.

GÜNEŞ 1.EVDE

Güneş 1.evde kişiye güçlü bir bünye verir.Kendine güvenen kendinden emin ve aceleci bir kişilik.Lider özelliklerine sahiptir.Ekip ruhu ve organizasyon yeteneği gelişmiştir.Fiziki özellikler bulunduğu burcu yansıtır.İçinde her daim bir çocuk ruhu ve heyecanını taşır.Bazı olaylara önder olma yön gösterme becerisine sahiptir.Kendini geliştirmek, kendine yatırım yapmak, yeteneklerini erken keşfetmek faydasına olacaktır.

GÜNEŞ 2.EVDE

Güneş 2.evde maddi maddiyat önem verir.Maddiyat para ve güvence kişi için önemlidir.Güvende olmak ve güven vermek ister.Maddi durumu iyi ise keyfi yerindedir.Eşyalarını paylaşmayı sevmese de,cömerttir.Başkalarının paralarını yönetmekte usta olabilir.Maddi krizler bencillik yada savurganlığı dengelemesi önemlidir.

GÜNEŞ 3.EVDE

Güneş 3.evde bilgi almak vermek,öğrenmek öğretmek önemlidir.Eğitim hayatı önemlidir.İletişim konularında kabiliyetlidir.Yakın çevre kuzen kardeş akraba ilişkilerini önemser.Yakın çevre konusunu çok önemsediği için bazı zorluklarla karşılaşabilir.Komşuları varlıklı olabilir.Eğitmen ,bilim adamı ,araştırmacı olabilir.

GÜNEŞ 4.EVDE

Güneş 4.evde anne baba ve aileye önem verir.Yuva aile vatan önemlidir.Ailesi her şeyden önemlidir.Anne ve babanın bakımını üstlenip ailenin yanında kalabilir.Evi onun için huzurdur bu sebepten evine çok önem verir.Sevdiklerini evde toplayıp etkinliklerini evde yapmak ister.Tam bir ev erkeği kadınıdır.Ailen mülkler kalabilir kendisine.Tarım toprak emlak işlerinde başarılı olabilir.

GÜNEŞ 5.EVDE

Güneş 5.evde çocuklarına düşkündür.Güneş bu evde parlar ver rahat ettiği konumdadır.Yaşam sevinci ve arzusu yüksektir.Üretken ve liderdirler.Gururları çok önemlidir.Alkışlanmak ve pohpohtan hoşlanırlar.Ego ve kibir hayatlarını zora sokabilir.Çocukları ile övünürler.Spora düşkün olabilirler.Edebiyat,sanat ve müzikte de başarılı olabilirler.

GÜNEŞ 6.EVDE

Güneş 6.evde sağlığını önemser.Hizmet etmekten hoşlanır.Sağlık konusunu önemser.Organik ürünler tüketir.Bazen sağlığı çok kafasına taktığı için hastalık hastası olabilir.Bu eve gelen olumsuz açılar ve gezegenler ciddi hastalıkları tetikleyebilir.Kişi sağlık çalışanı olabilir,bu alana eğilim duyabilir.Çalışma alanlarında ofiste,titizlikle işlerini halleder.

GÜNEŞ 7.EVDE

Güneş 7.evde uyum ve ahenk ister.Evliliği çift olmayı çok önemser.Evlilik o kadar önemlidir ki onunun için,partnersiz kendini yarım hisseder.Eşi sayesinde hayatı değişebilir,parlayabilir ve toplumda üne sahip olabilir.Tabi ki kuracağı ortaklıklarda önemli olacaktır.Arabuluculuk,aile danışmanlığı gibi işlerde başarılı olabilir.

GÜNEŞ 8.EVDE

Güneş 8.evde kadersel temaları gösterir.Kişinin hayatında krizler ve kaoslar olabilir,bu kaos ve dönüşümle küllerinden yeniden doğabilir.Miras,ortak paralar,cinsel yaşam krediler bu evi içerir.Miras kalabilir.Kişi kendini ve etrafını dönüştürme gücüne sahiptir.Sezgileri kuvvetlidir.Gizemlidir ve gizemli kişileri kendine çeker.Mistik konular,şifacılık,astroloji,metafizik ve psikoloji konularında yetenekli ve başarılı olabilir.

GÜNEŞ 9.EVDE

Güneş 9.evde akademik alanlarda başarı verir.Yüksek öğrenim akademik başarı için mücadele verir.Uzak ülkelere açılmak,ufkunu açmak seyahat etmek ister.Yeni kültürler öğrenmek,gezmek hayatını hayatı analiz etmek ister.Tam bir gezgindir.Felsefe din konularına meraklıdır.Bazen tutuculuk ve dar görüşe sahip olabilir.Yurt dışında yaşamak,yada yurt dışı bağlantıları olabilir.

GÜNEŞ 10.EVDE

Güneş 10.evde çalışmak ve iş hayatı onun için önemlidir.O kadar çalışkan ve sorumluluk sahibidir ki,bulunduğu ortamda yönetici yada lider vasfında olabilir.Ünlü olabilir.Dışardan soğuk bir izlenim verebilir insanlara.İki kez evlenebilir.Liderlik ve siyasette başarılı olabilir.Çok katı tutumu ve asiliğini dengelemeyi öğrenmelidir.

GÜNEŞ 11.EVDE

Güneş 11.evde sosyal bir kişiliktir.Arkadaş çevresi ve sosyal ortamı önemlidir.Birçok arkadaşı olabilir.Arkadaşlarını ailesi gibi görebilir.Grup çalışmalarında başarılıdır ve grup lideridir.Hedefleri umutları için yaşar.Toplum yararına çalışmayı arzular ve bu hedefleri gerçekleştirmek ister.Hümanisttir,vizyonları geniştir.

GÜNEŞ 12.EVDE

Güneş 12.evde bilinçaltının evidir.Kişi yalnızlığı sevebilir,depresyona girmeye meyillidir.Nedensiz korkular,kaybetme korkuları yaşayabilir.Yalnız ve tek başına kapalı ortamda çalışmak isteyebilir.Perde arkasında çalışan bir kahramandır.Baba ile sorunlar yaşamış olabilir.Kendini geliştirdiği,bilinçaltını yönetmeye başladığı zaman çok başarılı işlere imza atabilir.

Güneş evlerde yazımın sonuna geldik katkı olması dileğiyle. Astroloji hayatı ve kendini anlama sanatıdır.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR