Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Aynı frekanstaki insanlar bir araya gelir

Aynı frekanstaki insanlar bir araya gelir

En çok merak edilen konulardan bir tanesi de frekanslardır.

İki insan aynı frekansta yada yakın frekansta olduğu zaman yan yana gelebilirler. Herkesin kendine özgü bir frekansı vardır ve bu frekans değişim gösterebilir. Hayatınızdaki insanlara bir göz atın. Onlarda sizden bir parça var. Her ne kadar uyuşmadığınızı düşünseniz de, mutlaka ortak bir özelliğiniz var. Frekans değişince zaten kişiler birbirinden ayrılırlar.

Satürn balık burcuna geçecek ve Dünya da bu konuları daha çok konuşuyor olacağız.

Satürn balık süreci biraz da korkularımızla yüzleşmektir ve etrafımızdaki insanlarla olan ilişkilerimizin testten geçmesidir. Hem satürn balık süreci için, hem de frekansımızı iyi ayarlayıp yükseltmemiz için bazı önerlerin işe yarayacağını düşünüyorum.

Öncelikle, doğum haritası analizi alabilirsiniz. Enerji çalışmalarına katılabilirsiniz. Kim olduğunuzu bulun. Ailenizle hangi konularda ayrılıyor ve hangi konularda birleşiyorsunuz.

Atalarınız da ve ailenizde olan sorunlar sizde de baş gösteriyormu?

Mesele aile ilişki ve evlilik sorunları vardır,sizde tezahür eder, yada para sağlık sorunları. Bu konuları tespit edin ve şifalandırma yoluna gidin. Bu konuda farkındalık yaşadığınız ve uyandığınız zaman kendinizle baş başa kalacaksınız. Eski kalıplarınız yıkılmış ve artık yenileri inşa etme zamanınızdır. Kendiniz olduğunuz için frekansınızı yükseltmeye başladınız. Kendinizi sevmeniz ve kabul etmeniz, etrafınızdaki insanları da sevip kabul etmenizi sağlayacak. Yüksek frekans olan duygulara daha çok odaklanacaksınız.

Frekansı yüksek olan duygular nelerdir?

Sevgi sevdiğiniz zaman iyi hissederseniz. Neşe, neşeli olduğunuz zaman tüm hücreleriniz gülmeye başlar. Minnettarlık ve şükür, şükür enerjisi en yüksek frekansa sahiptir. Tüm dinlerde şükretmenin önemi ve artısı büyüktür. Öfke, kızgınlık, şüphe bu duyguların enerjisi düşüktür ve bedeninize zarar verir.

Sevdiğiniz aktiviteler yapmak yine enerjinizi yükseltir. Müzik dinlemek, yoga yapmak, yemek yapmak, resim yapmak. Bunu sizden başkası belirleyemez. Size iyi gelen şeyler mutlaka vardır ve bunları çoğaltmalısınız.

Başka bir olgu ise, başkalarına karşı başarı ve iyi şans dilemek. Başkası hakkında içinizdeki kıskançlık, yargı ve öfke alanları ile yüzleşmeniz. Yüzleşmek zordur ama şifalandırır. Başkalarının iyi şansı size yapışır.

Karmaya inanın. Karma başkasına yaptığınız eylemlerin, size geri dönmesidir. Mutlaka bunu yaşarsınız. Bu farkındalığa ulaşmakta sizi frekansı yüksek biri yapar.

Son olarak ta en iyi versiyonunuza ulaşmak için niyet edin ve adım atın hep. Sizin başka rakibiniz yok. En iyi versiyonunuza ulaşmaya çalışmak harika ve eğlenceli bir yoldur.

Frekansınız yükselsin ve frekansı yüksek insanlara denk gelesiniz.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR