Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Ay Burcumuz Ve Duygularımız

Ay Burcumuz Ve Duygularımız

Ay ve güneş doğum haritamızın ışıklarıdır. Ay burcumuz doğduğumuz günde ayın bulunduğu konumdur. Doğum anımızda ay aslanda ise ay burcunuz aslandır, başaksa başaktır.Ay,2,5 günde bir burç değiştirir. Ay duygularımızı yönetir. Duygusal yaklaşımlarımız, içgüdülerimizi, bilinçaltımızı gösterir. Ay aynı zamanda annemizi, anneliğimizi, annemizle olan bağımızı gösterir.

Doğum haritalarını incelerken en çok dikkat ettiğim alanların başında gelir ayın konumu. Duyguları neler, kendini nereye ait hissediyor? Bilinçaltı yapısı nasıldır? Anneyle durumu nasıl? Vb. gibi çok kapsamlı bir alanı vardır kişisel haritalarda. Pazartesi günü Ay günüdür.

Ay burcumuza göre;

AY KOÇ BURCUNDA

Hızlı ve atiktir. İlk adımları genelde içgüdüsel olabilir. Önderlik ve öncülük yapabilir. Enerjisi yüksektir. Macerayı sever. Saldırgan ve sabırsız olabilir.

AY BOĞA BURCUNDA

Ay boğada yüceldiği yerdedir. Sabırlı ve dengededir. Bolluk ve bereketi iyidir. Huzur ve güven duygusu onun için çok önemlidir. Dokunsaldır ve dokunmayı sever. Lükse karşı merakı dikkat etmezse savurganlığa gidebilir.

AY İKİZLER BURCUNDA

Duygularından bağımsız, biraz daha yüzeyseldir. Entelektüeldir. Bilgiye bilginin akışına eğitime çok önem verir ve sever. Bilgiden beslenir. Çok fazla konuşma ve dedikodu olumsuz özelliği olabilir.

AY YENGEÇ BURCUNDA

Ay yöneticisi olduğu yengeç konumundadır. Anaç, duyarlı ve duygusaldır. Hayal gücü ve empatisi çok yüksektir. Diğer kişilerin ihtiyaçlarını hemen anlar. Ailesine, evine ve vatanına bağlıdır. Bazen hassas ve alıngan olabilir.

AY ASLAN BURCUNDA

Çocuk ruhlu insanlardır. Yaşama sevinçleri yüksektir. Neşeli ve cömerttir. Alkışlanmayı ve övgüyü sever. Çocuklarla arası iyidir. Özgüveni yüksektir. Bazen ego ve kibir problemi yaşayabilir.

AY BAŞAK BURCUNDA

Analitik bir zekası vardır ve düzen insanıdır. Çalışmayı, üretmeyi ve hizmet etmeyi sever. Detaylarla ilgilenir. Hijyen ve sağlık konularını sever. Mükemmeliyetçi bir yanı vardır. Detaylarla çok boğuşup hayatı kaçırabilir.

AY TERAZİ BURCUNDA

Dengeli ve uyumlu olmayı sever. Estetik bakış açısına sahiptir, zariftir. Giyim kuşam alışveriş onun işidir. Elleri yeteneklidir ve sanata ilgilidir. İkili ilişkiler ve flört konusunda doğuştan yeteneklidir. Bazen dengesizleşebilir. Kararsızdır.

AY AKREP BURCUNDA

Araştırmayı ve derinlere inmeyi sever. Ketumdur. Sezgileri ve hisleri gelişmiştir. Görünenin arkasını ve ötesini merak eder. Kuşkucudur. Kaos ve kriz yaratıp, bundan beslenebilir. Kıskanç ve şüphecide olabilir.

AY YAY BURCUNDA

Hoşgörülü ve iyimserdir. Neşeli ve canlıdır. Macerayı, uzak diyarlara açılmayı sever. Felsefeye ilgi duyar. Sık sık seyahat edebilir. Çabuk ilişki kurar. Yabancı yerler, ülkeler ve dillere ilgi duyar.

AY OĞLAK BURCUNDA

Ciddi ve soğukkanlıdır. Onun için iş hayatı ve sorumluluk önce gelir. Yakıtı başarıdır. Başarılı olmayı sever, sonuç odaklıdır. Dayanıklı ve disiplinlidir. Yöneticidir ve yönetmeyi sever. Bazen çok duygusuz ve soğuk olabilir.

AY KOVA BURCUNDA

İsyankar ve yenilikçidir. Sosyal grupları sever ve arkadaşları onun için çok önemlidir. Geleceği sezer ve ona göre adımlar atar. Hümanisttir. İlginç ve sıra dışı bir tarzı vardır. Bazen çok asi olup başkaldırabilir.

AY BALIK BURCUNDA

Hayal gücü çok yüksektir. Yaratıcıdır ve sanattan şiirden hoşlanır. Mistik konuları, astrolojiyi ve spiritüelliği sever. Fedakar ve yardım severdir. Bazen hayal dünyasına çok kaçarak hayal kırıklığına uğrayabilir.

Sevgi ve şifa ile…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR