Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Astrolojiden nasıl faydalanırsınız?

Astrolojiden nasıl faydalanırsınız?

Merhabalar efendim, gelen bir çok sorudan dolayı bu konuyu biraz açmak istedim. Astroloji danışmanlıkları nasıl yapılır bölümleri nelerdir gibi soruların cevabını işleyelim bu hafta. Öncelikle doğum haritası analizi alabilmeniz için, doğum tarihiniz ay gün yıl tarihi saati ve yeri önemlidir.

Bu bilgileri bir astrolog alır ve sizin doğum haritanızı çıkartır. Doğum haritanız sizin ruhsal kimliğinizdir. Size özel ve biriciktir. Matemetaksel hesaplama ile natal haritanız çıkar.

NATAL HARİTA NEDİR?

Doğum bilgilerinizle çıkarılan, siz doğduğunuz anda ki Gökyüzünde yer alan gezegenlerin konumudur. Buna natal harita yani doğum haritası denir. Bu natal haritayı eğitimini almış bir astrolog matemetiksel bir hesaplama ile analiz eder. Bu arada doğum haritası analiz eğitimleri, yani bir astrolog olmak üç beş aylık bir eğitim değildir. En az üç yılınızı alır eğitimlerini almak. Eskiler doğum haritasına yıldız haritası da derlermiş.

Evrende yaratılmış hiç bir şey boşuna değildir.Natal haritanız da yükseleninizden başlayarak dış görünüşünüz, tipiniz, hastalıklarınız, elementsel dengeniz, iş ve kariyeriniz, çocuk ve kardeş ilişkileriniz, aileniz aşk hayatınız, potansiyeliniz, yetenekleriniz yorumlanır. Kafanızda ki bir çok soruyu doğum haritası analizinde cevaplayabilirsiniz.

SİNASTRİ HARİTASI

Sinastri haritası ise, iki kişinin haritası birleştirilerek yapılan bir yorumdur. İki kişi evlenecek ve birbirlerine katkıları, zararları ne olur. Yada ortaklık kuracaklar ve uygun mu bu ortaklık. Bir anne ile kızın haritası da incelenebilir neden anlaşamıyorlar diye.

TEK SORU DANIŞMANLIĞI

Tek soru danışmanlığı ise, haritanızda sadece kariyeri merak edersiniz ve kariyer hakkında yorum almak istersiniz. Yada sağlıkla ilgili, yada ilişkileriniz ile ilgili. Astrolog sadece bu alanı analiz ederek size bir yorumda bulunur.

Ezcümle, doğum haritası analizi astroloji elementlerden tutun da metamatiğe, coğrafya ya, aşk sevgi ve edebiyata, moda ya, siyasete kadar bir çok şeyi kapsar. Bu değerli ilimden faydalanmakta ayrıca bir nasip meselesidir. Ben böyle düşünüyorum.

Gökyüzü rehberliğini kullanılarak, daha iyi bir insan olabilirsiniz. En iyi versiyonunuza ulaşmak için bir rehber olabilir. Allah’ın ilahi nizamı ve lütfu o kadar güzel ki, Astroloji de bunlardan bir parçası. Doğru ve hakikatle bakarsanız, astroloji hayatınıza çok güzel farkındalıklar getirir.

Yazımı çok güzel bir sözle tamamlamak istiyorum.

Uyanana kadar insan gezegenlerin tesirindedir. Uyanmış kişi, gezegenlere tesir eder. Muhyiddin İbnü’l Arabi

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR