Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Astrolojide Çocuklar Ve Ebeveyn İlişkileri

Astrolojide Çocuklar Ve Ebeveyn İlişkileri

Astroloji de ay duygularımızı,içgüdülerimizi ,gizli kalmış yönlerimizi iç karakterimizi gösterir.Doğum haritamızda Ay dişidir yengeç yönetimindedir annemizi ve hayatımızda önem taşıyan kadınları gösterir.Güneş ise genel olarak babamızı eril figürleri gösterir.Güneşin ve Ayın bulunduğu burç fazları  ve aldığı açılar bize anne baba ve bireyin ilişkileri hakkında bilgiler verir.

Daha kapsamlı ve özel bir yorum için bireysel doğum haritası yorumlanmalıdır. Yazdığım yorumlar için çocuğunuzun ay burcuna göre bilmiyorsanız güneş burcuna göre okumanızı tavsiye ederim.

KOÇ BURCU ÇOCUĞU

Hareketli bir çocuktur,her şeyi merak edebilir.Bi anda ağlayıp bi anda gülebilir.Duygularını net dobra bir şekilde dile getirir.Öfkeli ve agresif olabilir ama hemen geçer öfkesi.Çok hareketli olduğu için elini kolunu biyerlere vurup yaralanabilir.Ebeveynlerini lider görür.İçindeki enerjinin baskılanmaması gerekir.Enerjisi spora ve oyuna yönlendirilmelidir.

BOĞA BURCU

Sütten kesilmesi en zor çocuk diyebiliriz.Tombiş yemeyi içmeyi çok seven bulduğu her şeyi oyuncaklarda dahil ağzına götüren bir bebiştir.Değişikliklerden hoşlanmaz odası eşyaları aynı yerde olmalıdır.Alıştığı ortamı ve düzeni ister.Kıskanç olabilir.Onun için güven duygusu çok önemlidir verdiğiniz bir sözü tutmalısınız.Mutfak evcilik ve bahçe işleri oyunlarında zevk alır.

İKİZLER BURCU ÇOCUĞU

Anneleri ile arkadaş dost gibilerdir.Çok derin bağları yoktur.Sürekli soru soran ve merak eden bir çocuktur.Erken yaşlarda konuşup susmayabilir.Ruh hali değişkendir.Bir alana ilgiliyken diğer alana hemen dönüş yapabilir.Başladığı işi tamamlamayı öğretmek ileri ki yaşları için önemli olacaktır çünkü çabuk sıkılır.Ebeveynlerini entelektüel ve bilgili isterler.Bilgiyle doyan çocuklardır.Onunla sohbet etmek,kitap okumak yeni bilgiler vermek onu çok mutlu edecektir.

YENGEÇ BURCU ÇOCUĞU

Evde olmaktan en mutlu olan bebektir.Aile üyelerini çok sever ve sevgiyle bağlanır.Annesini sahiplenir küçük yaşlarda bile hep korumak kollamak beslemek ister.Sezgiseldir annenin hislerinden duygu durumundan çabuk etkilenir.İç dünyası çok geniştir.Anneyi rol model alabilir sağlıksız bir takıntı geliştirebilir.Mutlu olduğunuzu ona hissettirin siz mutluysanız oda mutludur.

ASLAN BURCU ÇOCUĞU

Minik bir kral kraliçe gibi bir halleri vardır.Ailesini asil ve soylu görür.Dikkat çekmeyi çok sever.Hiç beklemediğiniz bir anda kalabalığın ortasında dikkatleri üzerine çekmek için enteresan şeyler yapabilir.Onaylanmak alkışlanmak ve pohpohlanmak ister.Başkalarının yanında küçük düşmek alay edilmek onu derinden etkileyebilir.Taktir etmeniz onun için önemlidir.Cesaret vermek kendi özel sahnesinde onu onurlandırmak gerekir.

BAŞAK BURCU ÇOCUĞU

En temiz ve tertipli bebeklerdir.Biraz huzursuz ve takıntılı olabilir.Düzen onun için önemlidir.Ailesininde düzenli olmasını ister.Odasını toplar,sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirir.Doktor hastahaneler tıp şifa alanları ilgisini çeker.Anneyi çok eleştirebilir.Küçük yaşlarda ev işleri yaparsa şaşırmayın.Ona sorumluluk vermek bazı konularda yardımını istemeniz onu mutlu edecektir.

TERAZİ BURCU ÇOCUĞU

Prens ve prenses edasıyla ortalarda dolanırlar.Bakımlarına giyimlerine son derece dikkat ederler.Küçük yaşlarda kendileri giyinmek isteyebilir.Yalnızlıktan çok başkaları ile hareket etmeyi severler yalnız oynamaktan hoşlanmazlar.Adaletsiz tutum gösterdiğinizde size düşman olabirler.Naif ve zariftirler.

AKREP BURCU ÇOCUĞU

Dedektif gibi bebeklerdirJ Gizli saklı her şeyi merak eder araştırır ve derine inmek isterler.Anneye karşı bazı kıskançlık ve krizler yaşayabilirler.Anneyi aşırı sahiplenebilirler.Sezgileri oldukça güçlüdür.Yönetim kontrol kendi elinde olsun isterler.İçten içe ebeveynleri yönetirler çaktırmadan.Kaybetmekten çok korkabilirler.Ona karşı net olun ve bir şeyler saklamayın.Polisiye kitapları ve etkinlikleri onu mutlu edebilir.

YAY BURCU ÇOCUĞU

Kucağa alınmaktan pek hoşlanmazlar.Özgür ruhlu ve çok hareketli çocuklardır.Özgürce hareket etmek gezmek tozmak isterler özgürlükleri kısıtlanırsa agresifleşebilirler.Bahçeyi parkı gittiği yerleri keşfedip sizinle onu paylaşmak ve onu dinlemenizi isterler.Yargılanmaktan hiç hoşlanmaz onu yargılamak yerine ikna edip desteklerseniz dah çok mutlu olurlar.

OĞLAK BURCU ÇOCUĞU

Etrafına karşı soğuk ve mesafeli olabilirler.Sınırları vardıriçli dışlı olmayı çok seven bir çocuk olmayabilir.Sorumluluk almayı iş yapmayı çok severler.Duygularını gizleyebilir.Genelde anneleri çalışan anneler olabilir ona vakit ayırmadığı için anneden çok ilgi alamayabilir.Oğlak çocuğuna hedefler koymak taktir etmek duygularını dile getirmesi için desteklemek gerekir.

KOVA BURCU ÇOCUĞU

Farklı çocuklardır.Tarzları duruşları tamamen farklıdır.Yaşıtlarından çok daha ilerde olabilirler.Bu faklılıklarını ebeveynlerine göstermek isterler.Değişik icatlar ve buluşlarla uğraşırlar.Arkadaşlarıyla vakit geçirmekten sosyal gruplara dahil olmaktan mutluluk duyarlar.Mantıklı açıklamalar beklerler bilime deneylere çok meraklıdırlar.

BALIK BURCU ÇOCUĞU

En duygusal bebeklerdir kırılgan ve naif olabilirler.Ebeveynlerinin ruh durumlarından çok çabuk etkilenirler.Hayvanları ve doğayı çok severler.Evcil bir hayvan la büyümesi ona çok iyi gelebilir.Oyuncaklarıyla bağ kurabilir çok merhametlidir.Duygularını dile getirince rahatlar.Hayal dünyası çok geniş olduğu için yaratıcı oyunlar müzik şiir resim ona çok iyi gelebilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR