Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMLARI

AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMLARI

YÜKSELEN KOÇ: Sevgili koçlar, bu ayın ilk iki haftasında, aileniz ve sevdiklerinizle vakit geçirme isteğinde olabilirsiniz. Daha çok hayatın neşesi ve hazları üzerine düşebilirsiniz. Bu ay para konuları ödemeleriniz ve tahsilat konuları sizleri biraz gerebilir. Ödemelerinizi ve yatırımlarınızı akıllıca yapmak sizi bu gerginlikten koruyabilir. Özellikle gelecek olan parayla iş yapmamanız gerekebilir. Bütçenize göre hareket etmek akıllıca olabilir. Daha sağlam ve gecikmelere karşı önlemli olmalısınız. Aniden para gelebilir aniden para da çıkabilir.12 Ağustos Dolunayı ise, sosyal çevrenize daha çok efor sarf edeceğinizi gösteriyor. Kaçırdığınız toplantılar ve görüşmeler yeniden gündeme gelebilir. Toplum içine ve kalabalıklara daha çok katılabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA: Sevgili boğalar, Ağustos ayının girişinde ve takip eden iki haftada aile içi gündemleriniz yoğun. Aile içinde alınan kararlar ve sıkıntılara çözüm bulmaya çalışıyorsunuz. Anneniz ve ailedeki kadınlarla daha çok ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Hayatınız bu dönem o kadar hızlı akıyor ki, bu değişim sizlerin alışık olduğu bir değişim değil. Ani duygu geçişlerine ve hızla aldığınız kararlara dikkat. Bazı radikal kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.12 Ağustos Dolunayı, kariyer ve iş alanınızda olacak. İş konusunda bazı yerlerde kendinizi tartışma ortasında bulabilirsiniz. Fikirlerinizin işe yaramadığı düşüncesine kapılabilir ve stres yaşayabilirsiniz. İş konusunda artık eski fikirleriniz ve planlar işe yaramıyor bunlar için bir son getirebilir dolunay sizlere. Bu ay işiniz için artık sorumluluk alıp, yeni fikirler üretmek zamanı.

YÜKSELEN İKİZLER: Sevgili ikizler, ayın ilk zamanlarında kuzen, kardeş ve yakın çevrenizle daha çok iletişim içinde olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerde anlama ve anlaşılma noktasında kendinizi ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Bazı kimseye söylemek istemediğiniz planlar ve projeleriniz kafanızda daha çok yer edinebilir. Bir mahkeme işiniz varsa sonuçlanabilir yada bir yakınınız hasta olabilir ve siz ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aşk konularında şanslısınız ve dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz.12 Ağustos ta ki dolunay sizlere uzak yerlerden haberler getirebilir.20 ağustosta mars ikizler burcuna geçecek ve çok uzun bir süre burcunuzda kalacak. Hayatınıza daha çok hareket gelecek. Daha yeni insanlar ve ortamlarda bulabilirsiniz kendinizi. Sinirsel gerginliklere dikkat.

YÜKSELEN YENGEÇ: Sevgili yengeçler, aya finans konularınız gündemde giriyorsunuz. Yeni para kaynakları, ek işler ve finansal durumların düzelmesini hızı bir şekilde görüyorsunuz. Beklediğiniz paralar, yada yatırımların meyvelerini toplayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan destekler görebilirsiniz. Sosyal ortamlarda gerginlik çıkarmaktan, yada gerginlik çıkaracak arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyabilirsiniz.12 Ağustos Dolunayı, kredi ve bankalarla olan sorunlarınızı gün yüzüne çıkarabilir. Hayatınızdaki kişi yada eşinizin finansal kaynaklarına daha çok efor sarf edebilirsiniz. Ortak bir işte iseniz, ortağınızla para konularında gerilebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızdan iş teklifleri alabilirsiniz. Yurt dışı konularında destek gelebilir sizlere.

YÜKSELEN ASLAN: Sevgili aslanlar, bu ay güneş sizin için parlıyor. Hayatınız hızlı bir şekilde değişiyor. Yeni fikirler, tarz değişikliği ve yeni projelerinizi hayata geçiriyorsunuz. Özellikler ağustosun ilk haftasında kariyer ve iş alanlarınızda hızlı ve beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. İş konusunda hırslısınız ve yenilikler peşinde koşuyorsunuz. Partnerinizin yada eşinizin hayatında daha çok aktif olacaksınız ve birlikte daha çok vakit geçireceksiniz. İlişkiniz bazı testlerden geçebilir ve karşı tarafın yaşadığı strese destek olmak durumunda kalabilirsiniz.12 Ağustos dolunayında ise ilişkiniz testten geçmişse çok güzel ve olumlu bir zaman dilimine girebilirsiniz. Organizasyonlar, davetler ve sosyal alanlarda daha çok aktif olabilirsiniz. Bu ay gündeminiz ilişkiler ve evlilik bu konuya dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN BAŞAK: Sevgili başaklar, bu ayın başında kendinizi biraz geri planda tutmak , dinlenmek isteyebilirsiniz. Bağışıklığınıza ve sağlığınıza daha çok dikkat etmelisiniz.27 Ağustosa kadar biraz daha sakin ve uzakta kalmalısınız. Bazı gizlenen olayları görebilirsiniz hayatınızda. Özellikle iş hayatınızda bazı yeni gündemler eski konulara bağlı olarak çalışabilir. Çok eski tanıdıklar uzakta olan tanıdıklardan haberler alabilirsiniz.12 Ağustos dolunayında sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bazı hastalıklarınız kendini göstererek şifa bekleyebilir. Kendinizi çok yormamalısınız. Ayın sonunda ise, güneş sizin için parlayacak ve güzel ve önemli gelişmeler yaşayacaksınız.

YÜKSELEN TERAZİ: Sevgili teraziler, bu ayın başında sosyal çevre ve arkadaş ortamınızda boy gösteriyorsunuz. Arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan destekler görüyorsunuz. Ay başında bazı ödemeler konusunda sıkışabilirsiniz. Aşk hayatınıza ve zevkinize daha çok para harcayabilirsiniz. Geleneksel düşünceler ailenizle biraz aranızı açabilir. Daha özgür ve yenilikçi düşünceleriniz ailenizle yada büyüklerinizle restleşme yaşamanıza neden olabilir. Bu dönem içsel bir merhamet ve muhasebe içindesiniz. Affetme enerjiniz daha ağır basacak.12 Ağustos dolunayı ise aşk alanınızda olacak. Geçmiş aşklar gündeminize gelebilir ve bu konuda tesadüfler yaşayabilirsiniz. Çocukları olan teraziler ise, çocuklarının sorumlulukları hayatı gündeminizde olabilir. Ağustos sonundan uzun bir sürece yayılan dönemde online işler ve ticaret alanında hızınız artıyor. Ticarette atılımlar yapabilir. Online ve sosyal medyayla daha çok içli dışlı olabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP: Sevgili akrepler, Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde boy gösteriyorsunuz. Girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekiyor ve beğeniliyorsunuz. Bir çok aktivite, düğünler, toplantılar ve organizasyonlara katılıyorsunuz. İkili ilişkiler ve evlilik noktasında bazı krizleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Konu sizden daha çok karşı tarafın hayatı ve krizleri olabilir ve bu size de yansıyabilir. Evlilik konusunda ani ve hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.12 Ağustos dolunayı ise aile hayatınızı etkiliyor. Evinizde taşınma değişiklik yaşayabilirsiniz. Anne babanızla daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aile içinde vereceğiniz kararlar önemli olacak. Ay sonu çevreniz ve arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY: Ayın ilk zamanlarında borçlanmak ve kredi çekmek, ödemek konuları gündeminizde olabilir. Sosyal medyayı daha çok aktif kullanmaya başlayacaksınız. Ayın ilk zamanları iş alanlarında değişiklikler ve hız gündemde olabilir. İş konularında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş konusunda sizin dışınızda bazı gelişmeler ya da plan dışı işlerle karşılaşabilirsiniz.12 Ağustos dolunayı ise, yakın çevre ve akrabalarınız, kardeş, kuzenlerinizle bazı tartışmalara girebilirsiniz buna dikkat edin. Bu ay bolca gezme planı yapacak ve gezeceksiniz. En sevdiğiniz şey olan gezmek bu ay size iyi gelecek. Ay sonu evlilik ve aşk konuları gündeminizde olacak ve yeni gelişmeler yaşayacaksınız.

YÜKSELEN OĞLAK: Sevgili oğlaklar, ağustos ayına hobileriniz ve yaşam enerjinizle giriyorsunuz. Hobilerinize vakit ayırmak ve geliştirmek isteyebilirsiniz. Yaşam sevincinizi sorgulayabilir ve beni ne mutlu eder diye düşünebilirsiniz. Ebeveyn olan oğlaklar için çocuklarının hayatında olan gelişmelere daha çok efor sarf edebilir, bebek bekleyenlere de haberler gelebilir. Aşka daha çok önem verip aşk konuşabilirsiniz. Spor yaparken daha çok dikkatli olmalı ve kendinizi yormamalısınız.12 Ağustos dolunayı para alanınızda olacak. Sizler parayı sever ve iyi yönetirsiniz zaten. Yeni yatırımlar ve para konularındaki düşüncelerinizi hayata geçireceksiniz. Ay sonunda ise, günlük hayatınız hızlanacak ve daha çok koşturacaksınız.

YÜKSELEN KOVA: Sevgili kovalar, bu aya evlilik ve ilişkiler konularınız gündemde giriyorsunuz. Ortaklı bir iş yapıyorsanız bu ay başında fayda sağlayabilirsiniz. Kimi kova burcu ani evlilik ya da ani boşanma kararı alabilir. İlişkilerinizi ve ilişkideki değerinizi sorguladığınız bir dönem. Ev aile ve yuva alanınızdaki krizi iyi yönetebilmesiniz.12 Ağustos dolunayı ise burcunuzda gerçekleşecek. Hem fiziksel hem ruhen sağlığınıza dikkat etmeli ve gerekirse terapi yardımı almalısınız. Hayatınızdaki bazı sorumluluklar sizi yorabilir. Ayın sonunda ise uzun bir süre, aşk konularında hareketleniyorsunuz. Aşk itirafları duyabilir ya da siz itiraf edebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Sevgili balıklar, ayın ilk zamanlarında günlük rutin işleri yoluna koyma ve sağlığınıza dikkat ederek giriyorsunuz. Sosyal medyada yada başka alanlarda kandırılma ve dolandırılmaya dikkat. Bir taraftan da aşk hayatında her şey yolunda ve keyifli zamanlar geçiriyorsunuz.12 Ağustos civarında ise, sağlığınıza daha çok dikkat etmeli ve kendinizi yormamalısınız. Kadersel alanlarınız yani sizin dışınızda gelişen olaylar gündemde. Bu sebepten bitmesi gereken bitecek ve olması gereken olacaktır. Ayın sonunda ise, taşınma yada evde tadilat yapabilirsiniz. Enerjinizi daha çok ev ve yuvaya yönlendirebilirsiniz. Daha çok misafir ağırlayabilirsiniz. Evlilik yapabilirsiniz.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR