Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

29 Ocak Haftası

29 Ocak Haftası

Bu haftaya gökyüzünde venüs ve jüpiterin uyumu ile başlayacağız. Venüs ve jupiter ikisi de iyicil gezegenlerdir.

Kazançlarda artış, maddi olarak beklentilerin gerçekleşmesi güzel işbirliği fırsatları elde edebiliriz.

İkinci güzelliği ise, aşk sevgi alanında iyicil etkiler söz konusu. Yeni kısmetler ve gelişmeler. Satürn de bu alana destek verdiği için, ikili ilişkilerde kalıcı ve ciddi imzalar atmak, ilişkiyi iyileştirmek şifalandırmak alanında hafta başı önemli yer tutuyor.

Mal mülk altın arsa gibi maddi konularda da gelişmeler yaşayabiliriz.

Yine aynı zamanda spora ve diyete başlamayı düşünenler içinde uygun bir zaman dilimi.

Yükselen Koç, iş hayatınıza yeni bir nefes yeni işbirlikleri iş alanınızda atacağınız adımlar söz konusu olabilir. Kariyer ve kazanç konusunda olumlu düşünün.

Yükselen Boğa, hayal gücünüzün yüksek olduğu, aşk hayatınızın daha hareketli olduğu bir hafta olabilir. İlham ve yeni vizyonlar ile adımlar atabilirsiniz.

Yükselen İkizler, farkındalığı yüksek bir hafta sizin için. Yeni kazanç yolları için arayışta olabilirsiniz.

Yükselen Yengeç, ilişkinizde sağlam adımlar atmak önceliğiniz olacak. Etrafınızda ki insanlara olumlu enerji yayacaksınız.

Yükselen Aslan, sorumlularınızın kazancınızla birlikte artacağı bir hafta. Beklenmediğiniz iş teklifleri ve gündemlere hazır olun.

Yükselen Başak, seyahat planları yapabilir bu planların size iyi geleceğini düşünebilirsiniz. Hafta başı enerjiniz daha yüksek ve daha ilgi çekici olabilirsiniz.

Yükselen Terazi, hem fiziksel hem ruh sağlığınızı iyileştirmek için adımlar atabilir, belki de yeni bir evcil hayvan edinme yada daha bahçeli bir alana Doğaya kaçma fikri içinde olabilirsiniz.

Yükselen Akrep, yakın çevreninizle daha çok iletişim halinde olabilirsiniz ve bu tempo sizi biraz yorabilir. Fakat yakın çevrenizden gelen fırsatları da yakalayabilirsiniz.

Yükselen yay, sürpriz iş teklifleri ve yeni sorumluluklara hazır olun. Rutininizi değiştirecek yeni yollar ve adımlar oluşabilir.

Yükselen Oğlak, kendinizi tarzınızı ve hatta kararlarınızı değiştireceğiniz yeni kararlar alacağınız bir hafta olabilir. Yeni insanlar ve yemi projeler içinde olabilirsiniz.

Yükselen Kova, aile hayatınızın ve ailenizden alacağınız katkıların gündemde olduğu bir hafta. Evinizde minik değişimler yapmak iyi gelebilir.

Yükselen Balık, sosyal çevrenizde göz kamaştırıp dikkat çekebilirsiniz. Grup faaliyetlerinden olumlu sonuçlar gelebilir. Sezgilerinizi dinleyin.

Harika bir hafta dilerim. Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR