Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

2023 Oğlak Kova Balık Yorumu

2023 Oğlak Kova Balık Yorumu

OĞLAK/YÜKSELEN OĞLAK: Sevgili oğlaklar son üç aydır sağlığınız,günlük rutin angarya işlerinizdeki aksamalarla birlikte ruh halinizdeki iniş çıkışlar sizleri biraz yordu.Mars retrosunun bu transiti 12 ocak itibarı ile bitiyor.Artık rutin oluşturabilir,sağlığınızda daha iyi bir gelişme yaşayabilirsiniz.Yılın ilk Merkür retrosu sizin burcunuzda olacak.Bu nedenle ocak ayında yanlış anlaşılmalara,ağır kırıcı söylemlere ve iletişime dikkat etmenizde fayda var.Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun.

Satürn son iki buçuk yıldır para ve değerler alanınızdaydı.Maddi olarak sıkıştınız belki,belki yanlış yatırımlar yaptınız.Satürn burada size bir şeyler öğretmek istedi ve dersinizi aldıysanız artık buraya plutonunda gelmesiyle maddi manevi kaynaklarınız ve değer yargılarınızı değiştirmeye ve dönüştürmeye gelecek.Ortak paralar,miraslar,kendi kazandıklarınız ve paraya bakış açınız değişecek.

Şans ve fırsatlara baktığımız zaman,yılın ilk yarısı,taşınmak,aile kurmak mülk sahibi olmak,ev dekorasyonları,aile büyüklerinden destekler konusunda size şans ve fırsatlar getirecek.yılın ikinci yarısında ise,bebek bekleyenler güzel haberler alabilir.Aşk yaşamınıza aniden biri girebilir ve güzel zamanlar yaşayabilirsiniz.Yılın ikinci yarısında daha çok eğlence ve neşe içinde olabilirsiniz.

KOVA /YÜKSELEN KOVA: Sevgili kova burçları son iki buçuk yıldır ,satürn üzerinizde ve tutulmalardan tam etki aldınız.Kiminiz aile ile ilgili sorunlar yaşadı,kiminiz boşanma aşamasında oldu,kiminiz kariyerinde sıkıntılar yaşadı.Şimdi değişime,küllerinizden doğmaya hazır mısınız?

Martta büyük dönüşüm başlıyor.Sınırları aşıp,bambaşka bir kimliğe büreneceksiniz.Kendinizi,tarzınızı dahi değiştireceksiniz.Yeni iş anlaşmaları,taşınma ve yüklerinizden bir bir kurtulmayı başaracaksınız.Yeni arkadaş grupları ve yeni insanlar tanıyacaksınız.
Satürn balık transiti ise,sizlerin iki buçuk yıl para alanını sağlam zemninlere oturtmak için gelecek.Yatırımlarınıza akıllıca yapar,parayı etik ve ahlaki kurallara göre değerlendirirseniz size armağanlarını sağlayacaktır.

Şans ve fırsatlara baktığımız zaman,yılın ilk yarısı ticarette kardeş kuzen ve yakın çevrede size şans ve fırsatlar getirecek.Yeni eğitimler alabilir ve bu eğitimlerin ilerde size şans getirdiğini görebilirsiniz.Yeni bir arabada alabilirsiniz.Yılın ikinci yarısında ise,taşınabilir yada ev sahibi olabilirsiniz.Aile büyüklerinizden destek görebilirsiniz.

BALIK/YÜKSELEN BALIK: Sevgili balıklar,jupiterinde desteğiyle bu sene güzel bir yıl geçirdiniz 2022 de şans ve fırsatları umarım almış kabul etmişsinizdir.Son üç aydır aile içi tartışmalar,evde oluşan gerginlikler yada aile büyükleri ile olan kavga ve tartışmalardan usanmış olabilirsiniz.Ocak itibarı ile bu etkiler bitiyor.Artık evinizi daha benimseyebilir ve aile içinde daha huzurlu olabilirsiniz.

7 Martta satürn balık burcuna geçecek.Sizi daha çok olgunlaştıracak ve yeni sınırlar belirleyeceksiniz.Boş boşuna yaptığınız fedakarlıkları artık yapmamayı öğreneceksiniz.Bazılarınızda kadersel ayrılıklar ve olaylar olacak.Bu iki buçuk yılı kendi değerinizi bilerek ve sağlam zeminler oluşturursanız satürn size hediyesini verecektir.

Şans ve fırsatlara baktığımız zaman,yılın ilk yarısında maddi anlamda rahatlayacaksınız.Yatırımlarınızı yapmaya hazır olun.Beklemediğiniz yerden güzel paralar gelebilir.Aynı zamanda değeriniz ,yaptığınız işin değeri artabilir.Yılın ikinci yarısında ise,ticaret ve iletişim konusunda şanslısınız.Yakın çevrenizden destek görebilirsiniz ve yeni bir araba alabilirsiniz.Ayrıca yeni eğitimler ve yeni kurslar size şans etirecektir.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR