Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

2023 Mart satürn burç değiştiriyor değişime hazır mısınız?

2023 Mart satürn burç değiştiriyor değişime hazır mısınız?

7 Mart 2023 de satürn balık burcuna geçiş yapacak ve buradaki geçişi 14 Şubat 2026 da son bulacak. Önce astrolojide satürnü anlayalım. Satürn, düşünceyi, görevleri sorumlukları kuralları ve kısıtlanmayı, acıyı, otoriteyi ve disiplini, karmayı anlatır. Eli sopalı öğretmendir. Düzen ister, sorumlulukların yerine getirilmesini ister. Astrolojide zor gibi görünse de ben severin satürn gezegenini. Hayatınızı disipline edebilmeniz yapı kurmanız için satürne ihtiyacınız vardır.

Peki satürn balık da neyi ifade eder?

Satürn disipline eden bir öğretmen dedik değil mi? Balık ise olumlu yönünde, merhamet, sezgisellik ve birlik bilicidir. Olumsuz yönünde ise, kurban bilinci ve sezgilerin kötüye kullanılmasıdır. Satürn balık burcunda iken geçmişi çok fazla düşünmek ve kurban bilincine girmek yapılacak olan hatalardandır. Karamsar, şüpheci ve kararsız enerjiye girmekten kaçınmak gerekir. Başkalarına aşırı bağlılık ve bağımlılıklar bu dönemde nirvanaya ulaşabilir. Geçmişi çok düşünmek ve yakınmak tuzağına düşmemek gerekir.

Ders almak çok önemlidir bu geçişte. Ders alıp hayatına devam edebilmek ve yeni yollar denemek. Çok fazla duygulara esir olmak kurtarıcılığa bürünmemek gerekir.

Satürn balık burcunda olumlu kullanımı ise, ruhsallığı geliştirmek. Çok fazla fanatik düşüncelere girmektense kendi ruhunu ve bilinçaltını anlayıp şifa yoluna gidebilmek. Birlik bilincini anlamak ve evrenle bağ kurabilmek önemlidir. Sadece ben değil, biz olma yolunda ilerlemektir. Sanatsal ve ruhsal yetenekler bu dönemde olumlu kullananlar için harika bir zamanla olabilir. Hayal kurabilmek hayallerin için mücadele etmek bu dönemin ana yapı taşıdır.

Dünya geneline baktığımız zaman ise,

Hastaneler, ilaçlar, yardım kuruluşları, hapishaneler, bağımlılık yapan maddeler, tarikatlar, dinler ve mistik konular bu iki buçuk yıl boyunca ana gündemimizde olabilir. Bu konularda Dünya üzerinde haberler, kısıtlanmalar, gecikmeler meydana gelebilir.

Dünya genelinde su sorunları yaşanabilir. Deniz kazaları ve denizden gelen tehlikeler söz konusu olabilir. Din konuları ve din adamları, tarikatlar cemaatlerde bu dönemde sıkça konuşabilir ve bu konularla ilgili gündemler oluşabilir.

En son satürn balık transiti 29 Ocak ve 1994 – 7 Nisan 1996 arasında balık burcundaydı. Bu dönemde doğanlar satürn döngüsünü yaşayacaklar, hayatlarındaki büyük değişime doğru ilerleyecekler. Bu dönemde doğanlar için ayrıca bir yazı hazırlayacağım.

Bu geçiş bütünün faydasına olmasını diliyorum.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR