Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

2023 Koç Boğa İkizler yorumu

2023 Koç Boğa İkizler yorumu

KOÇ/YÜKSELEN KOÇ: 12 Ocak da sizi son zamanlarda hem maddi hem manevi yoran mars artık ileri hareketine dönüyor.Artık,yakın çevre kardeşler, ticari konularda bir nefes alabilir ve yeni gelişmeler kaydedebilirsiniz.Şans ve fırsatlar gezegeni jupiter 20 Aralıktan 16 mayısa kadar burcunuzda olacak.Tarzınız,bakış açınız,yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için size fırsatlar sunacak.En şanslı olduğunuz zamanlar diyebilirim görebiliyor ve yakalayabiliyorsanız.Bu tarihlerde kilo alımına dikkat etmeli ve sporu ihmal etmemelisiniz.16 Mayıstan sonra ise şans alanınız para gündemleri üzerine olacak.Bolluk bereket ve kazancınızda artış görebilirsiniz.Para konusunda haklıyı haksızı,ayırmanız ve etik yaklaşmanız önemli olacaktır.7 marta ise satürn yer değiştirecek son iki yıldır, geleceği hazırlamak, yapılandırmak üzere çok efor sarfettiniz. Artık bu konuda ödüller alırken,satürn diğer taraftan iki buçuk yıl boyunca 12.evinizde olacak.Yalnız hissedebilir, biraz karamsarlık yaşayabilirsiniz. Bu konuda akışa bırakmak size çok iyi gelecektir. Kendinizi manevi olarak şifalandırmak ve mistik çalışmalar yapmak iyi gelecektir.Bazılarınız ciddi ilişki ve evliliğe adım atarken,bazılarınız ise yolunda gitmeyen evlilikleri bitirme kararı alabilir.Sağlıklı ve keyifli bir yıl dilerim.

BOĞA /YÜKSELEN BOĞA: Sevgili Boğalar bu yıl tutulmalar sizin aksınızdaydı ve sizi çok değiştirdi dönüştürdü.12 Ocak itibarı ile mars retrosu bitiyor. Bir süredir maddi anlamda çok efor sarfettiniz ve emek harcadınız. Ocak ayı sizleri için maddi anlamda güzellikler getirecektir ve artık bu konuda ki durağanlık çözülecektir.İlk dört ay sizin dışınızda kadersel olaylar yaşayabilir ve çokta müdahale edemeyebilirsiniz.Akışa bırakmak en iyisi olacaktır.Diğer bir geçiş ise,satürn geçişi olacak. Son iki yıldır iş ve kariyer anlamında çok mücadele ettiniz ve satürn bu konuda sizi bir terbiyeden geçirdi.Buradan çıkarken size bir hediye bırakacaktır bu konuda.7 martta ki yeni geçişi ise sizlerin arkadaşlık ve sosyal çevre alanında olacak.Bu yıl ve takip eden iki yıl boyunca arkadaşlarınızı,sosyal çevrenizi değiştirip yeni bir düzen getirecek.Özellikle mart ve haziran arasında yeni iş ve kariyer fırsatları size bir göz kırpacak.Mayısta burcunuza geçecek olan jupiter ile şansınız iki katına çıkacak.Bekar boğalar evlenebilir,ciddi bir ilişkiye başlayabilir bu süreçte.Ayrıca yeni kararlar ve fırsatlar,yeni projeler de sizleri bekliyor olacak.Bu sene yalnızlıktan ve başarısızlıktan korkmazsanız,sizler için güzel bir sene olabilir.Sağlıklı ve keyifli bir yıl dilerim.

İKİZLER /YÜKSELEN İKİZLER: Sevgili ikizler ve yükselen ikizler son dört aydır mars gezegeni burcunuzda geriledi ve sizlere unutulmayacak bir yıl yaşattı.Kazalar,ayrılıklar,sağlık sorunları,iş ve kariyer sıkıntıları, iç sıkıntısı derken yoruldunuz ama kendinizi geliştirdiniz.12 Ocakta bu son buluyor ve artık rahatlıyorsunuz.Enerjiniz yükselecek ve daha sosyal olmaya başlayacaksınız.Şans ve fırsat gezegeni jupiter 20 Aralık ta dört ay boyunca sizlerin sosyal alanında sizlere şans getirecek.Umut ettiğiniz ve üzerine hayal kurduğunuz projeleri gerçekleştirebilirsiniz.Sosyal alanlarda ,arkadaş gruplarında daha çok aktif olabilirsiniz.Yeni arkadaşlar ve yeni çevreler edinebilir bu çevrede şans ve fırsatları yakalayabilirsiniz.Mayıstan sonra ise daha kadersel ve olayları akışına bıraktığınız bir zaman dilimine gireceksiniz. Mistik deneyimler, terapiler daha çok ilginizi çekebilir.7 mart 2023 de ise satürn transitini kariyer alanınızdan alacaksınız. Satürn iki buçuk yıl boyunca kariyerinizde size sorumluluklar ve işinizde sağlam yapılar kurmanız için farkındalık yaşatacaktır. Bu süreçte bir çoğunuzun işi değişebilir ve yeni sağlam adımlar atacağınız işlere sizleri götürebilir. Bu yıl kendinizi keşfetmeniz, yeni sosyal çevre ve kariyer fırsatları sizleri bekliyor.Sağlıklı ve keyifli bir yıl dilerim.

Diğer burçlar haftaya burada olacak. Önce yükselen burcunuzu sonra güneş burcunuzu okumanızı tavsiye ederim…

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR