Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

1991-1994 doğumlular bu yazı sizler için

1991-1994 doğumlular bu yazı sizler için

1991-1992 arasında doğan nesil, yani satürn kova nesli. Bu tarihlerde doğan neslin satürn gezegeni kova burcunda. Bu nesil şimdi satürn döngüsünden geçiyorlar. Astrolojide satürn, eli sopalı öğretmendir. Disiplini, sürekliliği, hırs ve verimliliği, engelleri, somut ödülleri gösterir.

Bu neslin satürn döngüsü 17 Aralık 2020 de başladı ve Mart 2023 de bitecek. Birçok sınavdan geçti bu nesil bu süreçte. Satürn onlara birçok sıkıntı ve dert verdi. Gerçeklerle yüzleştiler, hayatı anlamaya çalıştılar.

Kimi evlilik ve aşk sürecinde sıkıntı yaşadı. Kimisi kariyer ve iş, bazıları ise aile ve sağlıkla sınandı.
Katı düşünceleri ile yüzleştiler ve bu zamana kadar öğrendikleri gerçekler değişmek zorunda kaldı. Hayatta aslında tek başına olduklarını öğrendiler. İnsanlardan soğudular, güven konularında zorluk yaşadılar.

Dünya ya niye geldim? Yaşam amacım nedir? Birikimim var mı? Bundan sonra ne yaparım diye düşünmeye başladılar. Kısaca büyümeyi öğrenip, feleğin çemberinden geçiyorlar. Hayatlarında değişim ve zorluğu bir arada yaşıyorlar. Hayatları ile yüzleşip, karakterlerini geliştirmeyi öğrendiler.

Satürn Kova da özgürlük ve geleneksellik arasında köprü kurmak ister. Kalıpları yıkıp, eskiyi ve gelenekseli, yeniçağa uyulmamak ister. Satürn kovada entellektüel zihin, yeni icatlar, yeni buluşlar, yeniçağı anlatır.

Birçoğunuz iyi ve düzenli giden işini bırakıp, kendi işini kurmaya hazırlanıyor. Birçoğunuz ise, evliliğini bitirdi. Birçoğunuz aile ile mücadele etti. Örnek vermek gerekirse, bir yükselen aslan satürn transitini yedinci evinden yani evlilik evinden aldı. Satürn imtihanı evlilik ve ortaklık üzerine oldu. İlişkiler ve evlilik konusunun da yıkıldı ve küllerinden doğdu.

Satürn sorumluluk almayı öğretir. Haritanızda hangi alanda ise, o konuda disiplin, ciddiyet ister ve o alanı sağlamlaştırmak ve düzenlemek ister.

Evet sevgili bu nesil, sabredin az kaldı. Martta satürn balığa geçecek. Giderken size mücadele ettiğiniz konularla ilgili hediyesini bırakıp gidecek. Tabi ki mücadele edip, çaba gösteriyseniz.

Her şey geçiyor ve yerine yenisi geliyor. Evren boşluğu sevmez biliyorsunuz. Büyüdünüz, olgunlaştınız, dersinizi alıp tecrübelerle yola devam edeceksiniz. Satürn kova nesli olarak, toplumdaki yerinizi aldınız artık.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR