Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

10 Mart Balık Burcunda Şifalı Yeniay

10 Mart Balık Burcunda Şifalı Yeniay

Merhabalar efendim, oldukça önemli bir haftaya giriş yapıyoruz. Öncelikle bu hafta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım. Kadınların sevgi dolu özgürce mutlu olduğu bir dünya diliyorum. Kadın Ay’dır. Ay bizim duygularımız, beslenme noktamız ilk iç güdümüzdür. Kadınlar gününde Merkür ve Neptün uyumlu duygusal merhametli ve romantik bir günü ifade ediyor gökyüzü o günü.

Mart ayının sonuna doğru bir de Ay tutulması yaşayacağız. Oldukça hareketli bir ay olacak. Ay tutulmaları olaylara hız veren ve hareketlendiren bir göksel etkileşimdir.

Şimdi 10 marttaki Yeniay enerjisine bakalım. Balık burcu zodyaktaki son burçtur. Mistik ve manevi enerjiyi içerisinde barındırır. Balık burcu sanatsal ve yaratıcı enerjilere sahiptir. Yeniay, yaratıcılığı teşvik edebilir ve sanatsal projeler için uygun bir zaman sunabilir. Balık burcu duygusal bir burçtur, bu yeniay duygusal yoğunluk getirebilir ve duygusal derinlikleri artırabilir.

Aynı zamanda, ruhsal bağışıklığı güçlendirmek için bir fırsat sunabilir. Balık burcundaki enerji, meditasyon ve ruhsal pratiklere uygun bir zemin oluşturabilir. Zihinsel ve duygusal dengeyi bulmak için bu dönemi kullanabilirsiniz.

Balık burcunun aynı zamanda harika bir hayal gücü vardır. Bu yeniay da bol bol hayal kurarak çekim yasasını çalıştırabiliriz.

Balık burcu, astrolojik olarak ayakları temsil eder. Ayak sağlığına özel dikkat göstermek, rahatlama teknikleri uygulamak veya ayak masajları bu dönemde öne çıkabilir. Balık burcu, sakinleştirici ve huzur veren aktivitelerle ilişkilidir. Bu dönemde doğayla temas, hafif tempolu yürüyüşler veya meditatif aktiviteler sağlıklı bir yaşam tarzını destekleyebilir. Balık burcu, hassas bir yapıya sahiptir. Yeniay döneminde dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen göstermek, vücudu destekleyebilir.

Bu yeniay hepimize güzel mucizeler ve mutluluklar getirsin.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR