Arif AYTÜRK

Arif AYTÜRK

TÜRK MİLLETİ ABD'Yİ YENMİŞTİR, NOKTA.

TÜRK MİLLETİ ABD'Yİ YENMİŞTİR, NOKTA.

Sümüklü bir vaiz, bu denli büyük bir organizeyi yapamaz.Bilgisi,gücü yetmez. Dindar halkın bu duygularını istismar etme rolü ve ABD taşeronu olma dışında Feto'nun bir rolü yoktur. Perdenin arkasında ABD ve CIA vardır. Bu kalkışma ABD'nin kalkışmasıdır.Ve Türk milleti bu kalkışmayı püskürtmüş,ABD'yi yenmiştir.

 

ABD,Ortadoğu'da uygulamaya sokacağı  planların karşısında en güçlü engel olarak Türkiye ve Türk Silahlı Kuvvetlerini görüyordu. TSK'ya ayar vermeden Büyük Ortadoğu Projesini uygulamaya sokamayacağını biliyordu. Ergenekon ve Balyoz kumpasları ile Ordu'muzun komuta kademesine ciddi bir zarar verdiler. Tüm bu planları yapan CIA'dır.Dindar bir görüntü içinde olan Feto'cular,sayın Erdoğan'ı kandırmayı başardılar.Öyleki sayın Erdoğan bu davaların savcısı olduğunu dahi söyledi.Ancak yanıldığını da itiraf etti.Erdoğan'da bir insandır beşer,şaşar.Hatayı kabul etmek de bir meziyettir.

 

17-25 Aralık operasyonları ile hükümet Feto'cularla mücadeleye girişti.Ciddi bir ayrışma ve hesaplaşma başladı.Yargıtay ve Danıştay Kanunlarında değişiklik yapılması, YAŞ kararı ile askerlerde ciddi bir tasfiyenin yapılacak olması,cemaatin ve arkasında ABD'nin olduğunun sokaktaki vatandaş tarafından konuşulur olması, Rus uçağının düşürülmesine rağmen Rusya ile yumuşama sürecine girilmesi gibi birçok etken, ABD'yi bu darbenin yapılmasını zorunlu kılmıştır. Darbe başarılı olsa idi, ABD kazanacaktı. ABD'nin  tam güdümünde bir Türkiye oluşacak,BOP'nin uygulanmasına, sınırların değiştirilmesine, ülkenin bölünmesine ses çıkarmayacaktı. ABD rahatça at oynatacaktı. Darbe başarısız olursa Ergenekon ve Balyoz kumpasları ile komuta kademesi büyük zarar görmüş Türk Silahlı Kuvvetleri bir yara daha alacak,yine BOP'un uygulanmasına,PKK terörünü  karşı duracak bir TSK olmayacak,bu da yine ABD'nin işine yarayacaktı. Oynanan oyunun özü buydu. Türk Milleti,hangi görüşten olursa olsun, oyuna gelmedi, ülkesine sahip çıktı.Oyunu bozdu.

 

Anca asıl olan bu oyunu görerek bundan sonraki adımların doğru atılmasıdır. Madem ki ABD'nin  amaç TSK'ni itibarsızlaştırmak ve gücünü zayıflatmak, o zaman inadına darbeye karışmayan Türk Askerine sahip çıkmak,onu itibarsızlaştıracak hareketlerden kaçınmak olmalıdır.Böyle bir kalkışmanın başarısız olması durumunda Fetullahçı kadroların büyük bir bölümünün deşifre olacağı belli olmasına rağmen ABD, maşa olarak kullandığı,cesaretlendirdiği  Feto'cuları hiç acımadan sahneye sürmüştür. Bu da ABD'ye güvenilmeyeceğini ortaya koymaktadır. Öyleyse Feto'ya sempati duyan,ABD'ye güvenen vatandaşlarda akıllarını başına almalı, ülkesine bundan sonra sahip çıkmalıdır.

 

Böyle bir darbe kalkışması aslında ülkenin hayrına olmuştur. Kamu kurumlarına,iş alemine,sivil kuruluşlara,özel okullara v.s çöreklenmiş bu vatan hainleri ile ülke olarak topyekün mücadele ve tasfiye edilmesine vesile olmuştur.Böyle bir girişim olmasa idi, yapılacak tasfiyeleri ne içeride nede dış dünyada izah etmek kolay olmazdı.

Her görüşten milletin birlik olduğu bu nadir günlerin de kıymeti bilinmelidir.Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Hükümete çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.Birlik olan milletin bu birlikteliğine zarar verecek söylem ve eylemlerden ülkeyi yönetenler kaçınmalıdır.Örnek olarak,sayın Cumhurbaşkanımızın "isteseler de istemeseler de Taksim'e Topçu Kışlası yapılacaktır" söylemi isabetsizdir.Ülkemizin böyle bir gündemi ve ihtiyacı yoktur. Geçmişte,çözüm sürecinde ve cemaat yapılanmasında,Rus Uçağı'nın düşürülmesinde olduğu gibi, sayın Cumhurbaşkanımız yanıltılmaktadır.

 

Millet birlik olmuştur.OHAL uygulaması başlamıştır.Gelin bu fırsattan yararlanıp devletimize çöreklenmiş,en yakınınıza kadar girmiş FETÖ' terör örgütünün kökünü kazıyalım.ABD'den de AB'den de NATO'dan da bu vesile ile kurtulalım. Koskoca bir AVRASYA  ve Türk Cumhuriyetleri bizi bekliyor. Geçmişte yaptığımız hatalı düzeltelim.Yerli malı haftamızı tekrar kutlayalım. "Türküm, doğruyum, çalışkanım,ülküm yükselmek ileri gitmektir,yasam küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymaktır..."sözlerinin yer aldığı Andımızı her gün okullarımızda tekrar okutalım.Milli duruşun ne denli önemli olduğunu gördük.Çocuklarımızın her gün; doğru olduğunu,çalışkan olduğunu,büyüklerini sayacağını,varlığını Türk varlığına armağan edeceğini söylemesi,birlik beraberliğimize katkı sağlayacaktır.

Sonuç;sümüklü bir vaizi kullanarak bizi yok etmeye çalışan dünya devi ABD'yi Türk Milleti yenmiştir, NOKTA.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arif AYTÜRK Arşivi
SON YAZILAR