Konya
Az bulutlu
4°
Aksaray
Açık
6°
Karaman
Açık
4°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Spor Antalyaspor, İsrailli futbolcuyu kadro dışı bıraktı

Antalyaspor, İsrailli futbolcuyu kadro dışı bıraktı

Antalyaspor'da İsrailli futbolcu Jehezkel, Trabzonspor maçında attığı golde Gazze'de yapılan soykırımı dair yaptığı hareket nedeniyle kadro dışı bırakıldı

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Antalyaspor'un açıklaması şu şekilde

Bugün Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmanın 68’inci dakikasında attığı golden sonra bileğindeki yazıyı paylaşarak ülkemizin milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Sagiv Jehezkel’in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir.

Yönetim Kurulumuz, sonunda şampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karşı davranışlarda bulunulmasına asla müsaade etmeyecektir.

Başkandan açıklama

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe: "Fotoğrafı gördüm. Milli değerlerimiz her şeyin üstündedir. Futbolcu bize ne kadar kazandırırsa kazandırsın. Savunmasını alacağız. Savunmasının ardından sözleşmesini de feshederek takımla yollarını ayırıcağız. Bizim milli değerlerimiz her şeyden daha önemlidir" dedi.

Yorumlar
Ömer BÜYÜKBEZİRCİ 1 yıl önce
Derhal sınırdışı edilsin.
BEĞENME
0
CEVAPLA