Dedeman Konya’dan geleneksel iftar lezzetleri

Dedeman Konya Otel yönetimi, Ramazan ayı münasebetiyle Konya’daki basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Dedeman Konya’dan  geleneksel iftar lezzetleri

Dedeman Otel Müdürü Hasan Fahri Bozkurt iftar programında yaptığı konuşmada Konya’nın en büyük açık mekânına sahip oteli Dedeman Konya’nın Ramazan ayına özel hazırladığı menüler ve geleneksel misafirperverlik anlayışıyla misafirlerini en iyi şekilde ağırlayacağını söyledi. Müdür Hasan Fahri Bozkurt, Türkiye’nin en iyi iş otellerinden biri olarak konumlanan Dedeman Konya, Ramazan ayı boyunca Türk- Mevlevi mutfağının eşsiz lezzetlerini misafirlerine sunacak. Misafirler zengin açık büfeden veya özel Ramazan menüleri ile iftarlarını yapabilecekler. Dedeman Konya’nın sunumu ve lezzetiyle fark yaratacak iftar önerileri arasında Safran Restaurant’ta sunulacak zengin açık büfesi; iftariyelikler, çorbalar, zeytinyağlılar, salatalar, sıcak ana yemekler ve tatlılardan oluşuyor. Kişibaşı 85 TL ₺olan açık büfe keyfi, sınırsız çay ve kahve servisi sunuyoruz. Bununla birlikte 18’inci kattaki Konya manzaralı Roof Restaurant’ta Türk ve Mevlevi mutfağının enfes örneklerinden oluşan seçmeli iftar menülerinin fiyatı ise 99 TL₺. Dileyen misafirler Safran Teras’ta nargile ile gecenin tadını sahur vaktine kadar çıkarmaya devam edebilir. Deneyimli ekibi ve güler yüzlü servisiyle Dedeman Konya, özel salonlarında 10 kişiden 1500 kişiye kadar olan grupları; teras alanında ve şehrin en büyük açık mekanı olan, yemyeşil bahçesinde ise 200 kişiden 1200 kişiye kadar olan grupları, aileleri ve arkadaş gruplarını ağırlamaya hazır” şeklinde konuştu.

Muhabir: Gamze Erdoğan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.