Zafer Partisi’den Kılıçdaroğlu’na ‘Süleyman Şah Türbesi’ çıkışı: Ya Davutoğlu’nun yaptığını bilmiyor ya bizimle kafa buluyor

Zafer Partisi Kalkınma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Alagöz, Kılıçdaroğlu’nun Süleyman Şah Türbesi ile ilgili açıklamasına yanıt verdi. Alagöz, "Ya Davutoğlu’nun yaptığını bilmiyor ya bizimle kafa buluyor" dedi.

Zafer Partisi’den Kılıçdaroğlu’na ‘Süleyman Şah Türbesi’ çıkışı: Ya Davutoğlu’nun yaptığını bilmiyor ya bizimle kafa buluyor
Yayınlanma:

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon’da Millet Buluşması programında konuştu.

Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada, Trabzon’un güçlü bir ‘milliyetçilik damarı’ olduğunu söyleyerek, “Gerçek milliyetçi arıyorsanız o da biziz. Allah nasip ederse cumhurbaşkanı olursam Süleyman Şah Türbesi’ni kaçırdılar o türbeyi alacağım, vatan toprağına yeniden götüreceğim, şanlı bayrağımız orada dalgalanacak. Bayrağını indiren adam milliyetçi olmaz. Kanımızın son damlasına kadar mücadele eder hakkımızı alırız” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına Zafer Partisi’nden yanıt gecikmedi.

Zafer Partisi Kalkınma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Alagöz, Kılıçdaroğlu’nun açıklamasına yanıt verdi.

310683406-3186477585000639-199560264063496873-n.jpg

Alagöz konu ile ilgili olarak, “Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ‘Süleyman Şah türbesini kaçırdılar, bayrağı indirip kaçırdılar. O türbeyi alacağım vatan toprağına tekrar götüreceğim, şanlı bayrağımız orada dalgalanacak’ dedi.

Ancak Süleyman Şah türbesini kaçıran kişinin dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu olduğunu ya bilmiyor ya da bizimle kafa buluyor” dedi.

Öte yandan seçmenlere de çağrıda bulunan Alagöz şunları ifade etti: “Gelin 14 Mayıs'ta Zafer Partisi oy verin. 13 milyon sığınmacı ve kaçak yabancıdan Hüda-Par ile birlikte Cumhur İttifakından HDP ile birlikte olan Millet ittifakından kurtulalım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum