Usta’dan Yunak ve Çeltik’e ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Yunak ve Çeltik ilçelerine ziyarette bulundu.

Usta’dan Yunak ve Çeltik’e ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yunak’taki ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Usta, “Yunak İlçe Başkanlığımızda teşkilatımızla bir araya gelerek çalışmalarımız ve 2023 hedeflerimiz üzerine değerlendirmelerde bulunduk.

ustadan-yunak-ve-celtike-ziyaret.jpg

Birliğimiz, dirliğimiz daim oldukça tüm hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz inşallah. Biz milletimizden, milletimiz bizden güç alıyor. Babasının vefatından dolayı Yunak Belediye Başkanımız Ali Konak'a taziye ziyaretinde bulunduk. Merhuma Allah'tan rahmet, Başkanımıza ve ailesine başsağlığı diliyorum. Yunak'ımızın emektar kadınlarıyla kahvaltıda bir araya geldik. Kadın emeği ile başlayan bu davada kadınlarımızın gücü ve fedakarlıklarıyla ‘Büyük Türkiye’ hedeflerimize yürüyoruz.

ustadan-yunak-ve-celtike-ziyaret-001.jpg

Yunak Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Kamyoncular Kooperatifini ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgiler aldık. Yunaklı şoförler, otomobilciler ve kamyoncularımızın talepleri, önerileri hakkında istişarelerde bulunduk. Yunaklı esnaf ve hemşehrilerimizle birlikteyiz.

ustadan-yunak-ve-celtike-ziyaret-002.jpg

Esnaflarımıza hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı. Yunak ziyaretinin ardından Çeltik’e geçen Usta, “Çeltik İlçe Başkanlığımızı ve Belediye Başkanlığımızı ziyaret ederek dava arkadaşlarımızla bir araya gelerek 2023 hedefimiz adına yapacağımız çalışmaları istişare ettik. Hedeflerimiz yolunda birlikteliğimiz daim, Allah yardımcımız olsun” açıklamasında bulundu. Seyit Ahmet Özkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.