TDP Konya İl Başkanı Erkan gündemi değerlendirdi

Türkiye Değişim Partisi Konya İl Başkanı Sezai Erkan, “9 Nisan’dan bu yana toplumsal barış affı çağrısında bulunuyoruz” dedi. TDP Konya İl Başkanı Sezai Erkan basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

TDP Konya İl Başkanı Erkan gündemi değerlendirdi
Yayınlanma:

Başkan Erkan şöyle konuştu:

“Bu çağrı siyasi bir çağrı değildir. Bu çağrı, vicdan ve merhamet çağrısıdır. Sevgi ve kardeşlik çağrısıdır. Bugün buradan bir kez daha tüm siyasi partilere sesleniyorum. Gelin hep birlikte, bir af çıkaralım. Adı da ‘toplumsal barış affı’ olsun. Türkiye’min vicdanına sesleniyorum; affet Türkiye diyorum. Bankada parası olanı gördüler EYT’lileri görmediler.

TBMM’de ek bütçe yapıp 66 maddelik bir torba yasa çıkaran Meclis, tatile çıkmadan önce çıkardıkları yasalarla bankada parası olanı gördü, EYT’lileri görmedi. Bu da vicdanlarda büyük bir yara oluşturdu. Bu iktidar 84 milyonun değil 84 kişinin iktidarı. En düşük emekli maaşını 2 bin 500 TL’den 3 bin 500 TL’ye çıkardılar ama hayat pahalılığını ve 84 milyonu ilgilendiren geçim derdine çare olamadılar.

Bu hükümet bir kez daha 84 kişinin iktidarı olduğunu gösterdi. Türkiye’nin yüzde 30, yüzde 80’ini değil tamamını kucaklamak için iktidara geleceğiz.”

Hüseyin Kamer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.