Sorgun, Genç ve Kılca’dan sanayi esnafı ziyareti

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte TEKSAN Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. 

Sorgun, Genç ve Kılca’dan sanayi esnafı ziyareti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Site içerisinde faaliyet gösteren sanayici, esnaf ve çalışanları tek tek dolaşan Kılca, Sorgun ve Genç, bölge esnafının istek ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundu. Sanayi sitesi ziyaretini değerlendiren AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, “Esnafımız şehrimizin bel kemiğidir.  Esnafımızın taleplerine hızlı çözümler üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz” dedi.

sorgun-genc-ve-kilcadansanayi-esnafi-ziyareti.jpeg

“SANAYİ ESNAFIMIZ ÜLKENİN LOKOMOTİFİ KONUMUNDADIR”

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da her daim sahada olduklarını ve şehrin dinamikleri ile birlikte çözüm ürettiklerini dile getirdiğine vurgu yaparak şunları kaydetti: “Sanayicimiz üretim ve kalkınmada ülkenin lokomotifi konumundadır.  Hükümet olarak sanayicimizle, esnafımız ve çalışanımızla her zaman kol kola olduk ve onların en büyük destekçileri olduk. Bundan sonraki süreçte de turizmde, tarımda ve ticarette olduğu gibi, sanayi alanında da şehrimizin potansiyellerini sanayici kardeşlerimizle el ele verip değerlendirecek ve bu sayede oluşturulacak istihdam gücü ve ekonomik hareketlilikle ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı devam ettireceğiz.” AB Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.