Saadet Partisi Konya: Ülkemiz tek bir partiye mahkûm değildir

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı ile Selçuklu, Karatay ve Meram İlçe Teşkilatları ortak tarama programları ve vatandaş buluşmaları çerçevesinde Konya il binasında bir araya geldi.

Saadet Partisi Konya: Ülkemiz tek bir partiye mahkûm değildir
Yayınlanma:

KONYA HABER: Saha çalışması öncesinde Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam açıklamalarda bulundu. Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam şu ifadelere yer verdi;

“Adım adım seçimlere doğru yaklaşıyoruz. Ülkemiz her alanda problemlerle karşı karşıya. Özellikle ekonomik anlamda büyük bir sıkıntı ile karşı karşıyayız. Tabi ki bu sıkıntılar durduk yere olmadı. Bildiğiniz üzere iktidarlar önceki iktidarların yaptıkları yanlışlıkları düzeltmek ülkeyi daha iyi bir seviyeye taşımak için gelirler. Ancak mevcut iktidar ileriye götürmek şöyle dursun ülkemizi her alanda 2002’nin daha da gerisine düşmüştür.

Seçimlere doğru giderken iktidar kontrolü tamamen kaybetmiş durumda ve şu anda yaşadıklarımız tamamen iktidarın yaptığı yanlışlar, attığı yanlış adımlardan kaynaklanmaktadır. Bizler Saadet Partisi olarak il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte bugün şehrimizin dört bir yanına dağılacağız. 3 merkez ilçemiz ve il teşkilatımız gençlik kollarımız vatandaşlarımızla buluşacağız. Evet, ülkemiz çaresiz değildir. Tek bir partiye de mahkûm değildir. Koskoca ülke tek bir kişiye de mahkûm değildir. Allah ne yiğitler yaratmıştır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.