Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman'dan kınama: Çatlasanız da, patlasanız da Saadet Partisi var olacak!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, “Saadet Partisi olarak ülkemizi karış karış geziyoruz ve vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Çatlasanız da patlasanız da Saadet Partisi her yerde en güçlü şekilde var olmaya devam edecektir” dedi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman'dan kınama: Çatlasanız da, patlasanız da Saadet Partisi var olacak!
Yayınlanma:

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, TBMM’de açıklamalarda bulundu.

Karaduman, TBMM’deki konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Saadet Partisi olarak ülkemizi karış karış geziyoruz ve vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Bu minvalde Ağrı’da iki gün önce gerekli bütün izinler alınmış ve Ağrı’nın çeşitli noktalarına üye stantları açılmıştır.

Bütün izinler alınmış olmasına rağmen Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı bir kişi tarafından üye standımıza ve arkadaşlarımıza çirkin bir şekilde saldırılmış ve ‘Saadet Partisi diye bir parti mi varmış? Size Ağrı’da stant açtırmam ve sizi Ağrı’dan çıkarmam’ gibi cümlelerle -en basit ifadeyle- hadsizlik yapılmıştır. Bu şahsı ve onu hâlâ görevde tutanları en ağır şekilde kınıyorum.

Kimsenin Saadet Partisi'ne bu cümleleri söylemeye ne hakkı ne de haddi asla söz konusu değildir. Çatlasanız da patlasanız da Saadet Partisi her yerde en güçlü şekilde var olmaya devam edecektir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.