Saadet Konya İl Teşkilatı vatandaşlarla buluştu

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı, Selçuklu, Karatay ve Meram İlçe Teşkilatları ortak tarama programı gerçekleştirerek vatandaşlarla saha buluşmalarına devam etti.

Saadet Konya İl Teşkilatı vatandaşlarla buluştu
Yayınlanma:

Yapılan tarama programı hakkında bilgi veren Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal, “Saadet Partisi Merkez İlçe Teşkilatları olarak bir nevi seçim çalışmalarımızın da startını şimdiden vermek için aynı gün ortak bir tarama program düzenledik. Meram İlçe Teşkilatı olarak bizler yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Meram bölgesindeki vatandaşlarımızla buluşmak üzere sahaya indik vatandaşlarımızı, esnaflarımızı, gençlerimizi ziyaret ettik bire bir sorunlarını dinledik” dedi.

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik, “Ülkemiz maalesef 22 yıldır Erbakan Hocamızın düşüncelerinden, fikirlerinden uzak bir irade ile yönetiliyor. Bugün insanımız çok zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyor. Herkes geçim derdine, herkes kendi derdine düştü, düşmek zorunda bırakıldı. Ancak vakit geçmiş değil. Bizler Milli Görüş kadroları olarak her daim hazırız vatandaşlarımız Saadet Partisi’ne teveccüh ettiği vakit bütün bu yaşanan sıkıntıları ancak biz çözebiliriz” dedi.

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman ise Karatay’da gerçekleştirilen tarama programında yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Biz eskiden olduğu gibi yaşanabilir bir Türkiye istiyoruz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.