MHP Selçuklu’da kongre heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatlarında kongre heyecanı başladı. MHP Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın 14. olağan genel kurulu da 19 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00’da Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek

MHP Selçuklu’da kongre heyecanı
Yayınlanma:

Konya Haber: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatlarında kongre heyecanı başladı. MHP Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın 14. olağan genel kurulu da 19 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00’da Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Kongrede mevcut başkan Kemal Dığrak, güven tazeleyecek.

Birlik ve beraberlik içerisinde coşkulu bir kongre gerçekleştireceklerini vurgulayan MHP Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğinde, davamızın ilkelerinden taviz vermeden yeni dönemde de çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hiçbir zaman sahadan ayrı kalmayan Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu teşkilatı olarak 2024 yerel seçimlerine de çok güçlü hazırlanacağız. Selçuklu, partimize hep sahip çıkan, teveccüh gösteren bir merkez oldu bizim için. Daha fazla insanımıza ulaşacağız. Tokalaşmadık el bırakmayacağız. Vatandaşımızın partimize ve teşkilatlarımıza duyduğu sonsuz güvene binaen onların en iyi hizmeti alması, hür yaşaması için gece gündüz demeden koşturacağız” dedi.

Coşkulu bir genel kurul yapacaklarının altını çizen Başkan Kemal Dığrak, “MHP Selçuklu Teşkilatı olarak kongremize tüm vatandaşlarımız davetlidir. Yeni yönetimimiz, meclis üyelerimiz, diğer ilçe teşkilatlarımız, il teşkilatımız ve genel merkezimiz ile kol kola, omuz omuza ülkemizi geleceğe taşıyacağız” diyerek, tüm Konya halkını 19 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00’da Esnaf Odaları Birliği Konferans Salonu’nda gerçekleşecek kongreye davet etti.

Görsel Kaynak: AB Haber Merkezi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.