MHP Selçuklu'da Dığrak güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongresi Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye tek liste ile giren MHP’de aday isim ise mevcut Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak oldu.

MHP Selçuklu'da Dığrak güven tazeledi
Yayınlanma:

Milliyetçi Hareket Partisi Konya’daki diğer ilçelerde olduğu gibi Selçuklu’da da kongresini tamamladı. Kongreye tek liste ile giren MHP’de aday isim ise mevcut Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak oldu. Kongre başkanlık seçimiyle beraber başlayan program seçimlerle devam etti. Kongre Divan üyeleri ise şöyle; Divan Başkanı; Genel Başkan Yardımcısı- İstanbul milletvekili İsmail Faruk Aksu, MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, MYK Üyeleri Güzide Çipan ve Özer Karakayacı, MHP Konya İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Ceylan.

“MÜCADELEMİZİ KARARLIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”

Kongrede konuşan Divan Başkanı İsmail Faruk Aksu, “Kurultaylar Türk töresinin bir parçasıdır. Siyasetini Türk milletini ilelebet yaşatma doğrultusunda şekillendiren Milliyetçi Hareket Partisi, Türk siyasetine ve demokrasine, milli birliğe, ekonomik ve sosyal hayatın gelişimine önemli katkılar sunmuş şerefli bir maziye sahiptir. 2023 yılının mayıs ayında önemli bir seçim geçirdik. Bu seçimlerde milli irade, milletimizin sarsılmaz sağ duyusu bir kez daha tecelli etti. 2024 yılının mart ayında yapılacak olan seçimlere ilişkin çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Şimdiki hedefimiz yerel yönetimler seçimleri. Mevcut belediyelerimizi koruyarak ve arttırarak bu seçimleri kazanmak istiyoruz. Muhalefetin elinde bulunan büyükşehir belediyelerini Cumhur İttifakı’nın iradesine geçmesi için mücadelemizi kararlıkla sürdüreceğiz. Yeni yüzyılda lider Türkiye ve üretken belediyeyi hayata geçireceğiz. İlçe kongremizin partimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

“BEN ANKET YAPTIRMAM BUNU MİLLETİMİZ YAPAR”

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ise, konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Kongremizin Selçuklumuza Konya'mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Genel başkanımız ben anket yaptırmam bunu milletimiz yapar demişti. Seçimlerde cumhurbaşkanımız seçilsin diye var gücümüzle çalıştık. İçerideki ve dışarıdaki o şer ocakları MHP meclise sokmak istemedi. Çünkü Cumhurbaşkanımız ülkemiz bölünmesin diye çalışıyor. Ne mutlu Türküm diyene.”

“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ TÜRKİYE’NİN SON SİPERİDİR”

“İlçe kongremizin huzurla geçmesini ve karşılıklı saygı ve samimi olması hepinizden beklentimdir” açıklamalarında bulunan MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, “Hiç kimseyi ayırmadan milli ve manevi ortak paydada buluşan her kardeşimizi kucaklayacak derin bir heyecan bu çatı altında var. Yıkılan ağaca balta vurmayı alışkanlık hale getirmiş kişilere hatırlatırım ki Türk milleti var oldukça üç hilalin önü kesilemez ömrüne vade biçilemez. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin son siperidir. Yenilenmiş kadrolarla yerel seçimlere hazırlanacağız. 2024’e doğru “Diyar Diyar Anadolu” temasıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.