Meydanlar ısınacak! CHP yerel seçim hazırlığına başlıyor

Kurban Bayramı tatili sonrası siyaset hareketleniyor, meydanlar ısınıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurmaylarıyla sahaya inmeye hazırlanıyor. Öncelik, CHP'nin az oy aldığı bölgelere verilecek.

Meydanlar ısınacak! CHP yerel seçim hazırlığına başlıyor
Yayınlanma:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, A takımı ile il ziyaretlerine çıkacak. İlk durakları, partinin az oy aldığı iller olacak.

TRT Haber'de yer alan habere göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kurban Bayramı sonrası saha çalışmalarına ağırlık verecek. Kılıçdaroğlu, milletvekillerine ziyaret ettikleri ilde saha çalışmaları yapmaları talimatını verdi. Milletvekilleri bu kapsamda kanaat önderlerini, meslek örgütlerini, odaları ve esnafı ziyaret edecek. İl gezilerinde hazırlanan raporlar genel merkeze iletilecek.

GENÇLERİN ELEŞTİRİLERİ DİNLENECEK

Kılıçdaroğlu, Temmuz ayında partisinin il gençlik kolları başkanları toplantısına da katılacak. Partili gençlerin görüş ve eleştirilerini dinleyecek. Toplantıda kapsamlı seçim değerlendirmesi yapılacak.

Yaz sürecinde belediye başkanları ve gençlik kolları için düzenlenenler başta olmak üzere parti içi eğitimler de sürecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.