Leyla Şahin Usta'dan Ekrem İmamoğlu'na: Sizden izin mi alacaktık?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın belediye meclis toplantısında AK Partili meclis üyesine yönelik kullandığı skandal ifadelere tepki gösterdi Usta, “Irkçılığın yanında ahlaksızlık da almış başını yürümüş. Hadsiz” dedi

Leyla Şahin Usta'dan Ekrem İmamoğlu'na: Sizden izin mi alacaktık?
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, gündemde yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sosyal medyada paylaşılan ve büyük tepkilere neden olan Suriye uyruklu 70 yaşındaki Leyla Muhammed’in yüzüne tekme atılması olayına dair görüşlerini paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Usta, eylemi gerçekleştiren Şakir Çakır’ın cezasını çekeceğini vurguladı. Usta, “Milliyeti ne olursa olsun bir kadına bu şekilde bir davranış kabul edilemez. İnsanlıktan nasibini almamış bu şahıs cezasını mutlaka çekecektir” ifadelerini kullandı. 

“SİZDEN İZİN Mİ ALACAKTIK!”

İstanbul’un Fethi’nin yıl dönümünün kutlandığı etkinliğe resmi rakamlara göre 560 bin kişinin katıldığı açıklanırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu organizasyonu ‘korsan’ olarak nitelendirmişti. İmamoğlu’nun açıklamasını değerlendiren Usta, “Arkasındaki fon gibi karanlık odaklardan sufle alan bu ve bunun gibi CHP avaneleri. İstanbul’umuzun fethini kutlamak için sizden izin mi alacaktık! 560 bin vatandaşımıza ‘korsan’ mı diyorsunuz?” dedi.

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Bolu Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Belediye Meclisi toplantısında, AK Partili kadın meclis üyesine yönelik skandal ifadeler kullanmıştı. Özcan, “Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor” demişti. Konu ile ilgili olarak tepkisini dile getiren Usta, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı sert bir dille eleştirdi. Olayın takipçisi olacaklarını belirten Usta, “Bolu Belediye Başkanının Meclis toplantısı sırasında oylama için el kaldıran kadın Meclis üyelerine hadsizce sözlü tacizde bulunması ahlaksızlıktır. Bu iğrenç olayın sürecinin takipçisi olacağız. Irkçılığın yanında ahlaksızlık da almış başını yürümüş. Hadsiz” şeklinde konuştu.

Öznur İnanç


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.