Leyla Şahin Usta Uşak'ta konuştu: Daha da güçlü olacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Uşak’ta bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Leyla Şahin Usta Uşak'ta konuştu: Daha da güçlü olacağız
Yayınlanma:

Uşak’ta çeşitli toplantılar gerçekleştiren Leyla Şahin Usta sosyal medya hesabından ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Usta yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Uşak’ta bir dizi ziyarette bulunduk. Kadınlarımızın öncülüğünde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdik. Kadınlarımız siyasetten sivil topluma her alanda var oldukça daha da güçlü olacağız.

Uşak İl Başkanlığımızda İl Teşkilatımız ve Merkez İlçe Teşkilatımızın ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile bir araya geldik. Birlik ve beraberlik timsali teşkilatımızla 2023’e hazırız elhamdülillah. Türkiye Yüzyılı için güçleniyor, güçlü geliyoruz. Daha sonra Uşak Kırık Minare’de esnafımızla bir araya geldik.

Son olarak ise sahadaki en büyük destekçilerimiz STK’larımız, odalarımız ve muhtarlarımız ile bir araya gelerek el ele birlik ve kardeşlik içinde daha güçlü ve büyük bir Türkiye idealimiz için çalışmaya kararlıyız.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.