Leyla Şahin Usta: Terör artık gündemimizden çıkmıştır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programları kapsamında Mardin’de çeşitli temaslar gerçekleştirdi.

Leyla Şahin Usta: Terör artık gündemimizden çıkmıştır
Yayınlanma:

Mardin teşkilatları, Milletvekilleri, MKYK üyeleri ve belediye başkanlarıyla Mardin’in tüm ilçelerinde olduklarını ifade eden Usta, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Programımıza Mardin İl Teşkilatımızda basın mensuplarımız ve teşkilat gönüllülerimiz ile bir araya gelerek başladık. Mardin’de esnaflarımızla, sanayicilerimizle, STK temsilcilerimizle ve gençlerimizle buluşuyoruz. Mardin’de her yerdeyiz. Mardin Organize Sanayi Bölgemizde, Mardin’imizin kalkınması için önemli yatırımlar yapan sanayicilerimizle bir aradayız. Terör artık gündemimizden çıkmıştır.

Bugün Mardin’de ve diğer şehirlerimizde yatırımı, sanayiyi ve daha fazla istihdamı konuşuyoruz elhamdülillah. Mardin’imizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcileri ile bir araya gelerek istişareler de bulunduk. Elhamdülillah STK’larımızın da gündeminde artık terör yok. Artık gündemimizde eğitim, sanayi, yatırım ve gençlerimizin istihdamlarının artırılması var.

Mardin’imizde şu an toplamda 18 bin kişilik istihdama sahip tekstil fabrikalarımız hizmet üretiyor ve giderek büyüyorlar. Bu fabrika da 450 gencimiz ülkemize değer üretiyorlar. Biz bir ve beraber oldukça aramıza kimse giremeyecek. Hep beraber ülkemizin kalkınması için çalışacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.