Konya'da MHP’nin Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları sürüyor

Konya’da MHP’nin Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları devam ediyor.

Konya'da MHP’nin Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları sürüyor
Yayınlanma:

Kadınhanı, Ilgın ve Akşehir’de gerçekleştirilen toplantılarda açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı şunları söyledi:

"Türkiye borçluluk oranları bakımından benzer ülke ortalamalarının oldukça altında, düşük bir riskliliğe sahiptir. Ayrıca Türkiye en zor dönemlerde bile borcunu aksatmamış, hatta Osmanlı’dan kalan borçları ödemiş bir ülkedir. Buna karşılık dış borçları bizden daha fazla olan ve birçok defa borçlarını ödeyemez hale düşen Yunanistan’ın risk primi 171 olarak gösterilmektedir. Bu nasıl değerlendirmedir? Belli ki Türkiye’ye karşı ekonomiyle ilgisi olmayan bir değerlendirme yapılmaktadır. Türkiye’nin yatırım, üretim ve ihracat seferberliğini engellemek isteyen, eşzamanlı olarak borç ödeme kabiliyetinde zaaf oluşturmayı amaçlayan kötü niyetli bir tertip söz konusudur.

Etrafımız fitne kuşatması altındadır. Türkiye’nin var oluş mücadelesi bir yandan terör örgütüyle, diğer yandan emperyalizme piyonluk yapan Yunanistan vasıtasıyla engellenmek istenmektedir. Türkiye pek çok cephede kararlı, dengeli ve milli bir duruş sergilemektedir. Bize düşen bu duruşu desteklemek, yanında yer almak, başarıya ulaşması için sorumluluk üstlenmektir. Ancak zillet ittifakı gayri milli ve gayri meşru tutumunu ısrarla sürdürmektedir. Bunlar mevsimlik siyaset yapmaktadır. İstismar derseniz bunlardadır, yalan derseniz bunlardadır.

Bunların dilinde terörle mücadeleye destek yok, teröristlere tepki yok, Türkiye’ye övgü yok. Kimin hesabına, kimlerin hizmetine siyaset yaptıklarını da bilmeyen yok. Bunların ABD’ye, AB’ye, Yunanistan’a, PKK’ya ve FETÖ’ye karşı seslerini yükselttiklerini hiç duydunuz mu? İsveç ve Finlandiya terörle arasına mesafe koymadan NATO’ya giremez. Bu ülkelerin üyeliğini desteklediklerini açıklayan bugünkü CHP yönetiminin iki dünyada da yatacak yeri yoktur. CHP yönetimi, adeta tüm geçmişini inkâr eder bir hale dönüşmüş, parti içerisindeki Atatürkçü Cumhuriyetçi vatanperver insanlar tasfiye edilmiş, milli politikalar tamamen terk edilmiştir. Sayın Kılıçdaroğlu’nun Terörle Mücadele Yasası’nı yumuşatma sözü vermesi işbirlikçiliğin ve Batı’nın namına siyaset yaptığının belgesi ve tescilidir. Terörle Mücadele Yasası’nın neresinden rahatsızsınız? Fransa’nın, İtalya’nın yasalarını hiç okudunuz mu?

Türkiye’ye diş bileyen emperyalist güçlerin alayı birden karşımızda hizalansa da, Türk milleti kutlu hedeflerine Allah'ın izniyle ve inayetiyle ulaşacaktır. İstikbalin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti olacaktır."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.