Konya’da kongre süreci başladı! İki başkan belli oldu

AK Parti, 8. Olağan Kongre sürecine Konya'da başladı. Sürecin ilk kongresi Güneysınır ilçesinde gerçekleştirildi.

Konya’da kongre süreci başladı! İki başkan belli oldu
Yayınlanma:

AK Parti, 8. Olağan Kongre sürecine Konya'da başladı. Sürecin ilk kongresi Güneysınır ilçesinde gerçekleştirildi. Kongreye dair açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, kongrenin teşkilata ve ilçeye hayırlı olmasını dileyerek şu ifadeleri kullandı:

"8. olağan kongre sürecimiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz Güneysınır kongremizin ilçemize, teşkilatımıza ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini diliyor, ilçe başkanımız nezdinde yönetim kurulu üyelerimize ve dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum."

img-9403.jpeg

Kongreye katılan AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem de konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Erdem, heyecan dolu bir atmosferde gerçekleşen kongrenin önemine değinerek şunları söyledi:

"AK Parti Güneysınır 8. Olağan İlçe Kongremizi büyük bir coşku, heyecanla, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. Bu kutlu yürüyüşte güven tazeleyen ilçe başkanımız Mehmet Karaman ve ekibine başarılar diliyor, kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum."

AKÖREN'DE ÇETİNKAYA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Konya’nın Akören ilçesinde mevcut belediye başkanı Müzeyyen Çetinkaya, girdiği tek listeyle yeniden başkanlığa seçildi. Seçim sonucunda Çetinkaya, güven tazeleyerek görevine devam etme hakkı kazandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.