AK Parti Konya'dan önemli açıklama! Değişim yaşanacak mı?

AK Parti Konya'da Kongre heyecanı başlıyor. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı basın toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Konya'dan önemli açıklama! Değişim yaşanacak mı?
Yayınlanma:

Konya'da AK Parti’nin 8. Olağan Kongre süreci, 19 Ekim Cumartesi günü itibarıyla 31 ilçede yapılacak kongrelerle başlıyor. Nisan 2025'te gerçekleştirilecek büyük kongre ile süreç tamamlanacak. Kongre sürecinde bazı ilçe başkanlarının değişmesi bekleniyor.

"KONGRELER TEŞKİLATLAR İÇİN ÖNEMLİ"

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, kongreler öncesinde yaptığı açıklamada, “Cumartesi günü ilçe kongreleri başlayacak. MKYK kararı ile delege seçimleri ve ilçe kongreleri süreci başladı. Ardından il kongresini gerçekleştireceğiz. Kongreler teşkilatlar için önemli. Bu dönemde de kardeşlik hukukunu koruyarak coşkuyu artırıp kongrelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi. Kongre sürecinin yanı sıra Türkiye Buluşmaları ve milletvekilleriyle saha çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini vurgulayan Angı, ayrıca, vatandaşların AK Parti iktidarından beklentileri ile ilgili bir mektup çalışması yapılacağını açıkladı.

DİPLOMASİDE ÜST DÜZEY ÇALIŞMALAR

Kongre sürecinin AK Parti'nin kimliğine yakışır şekilde sürdürüleceğini ifade eden Angı, “Dünya büyük bir değişim yaşıyor. Diplomaside en üst noktada çalışıyoruz. Konya İl Teşkilatında kongre komisyonu olarak görev dağılımındayız” şeklinde konuştu.

ULUSLARARASI GELİŞMELERE DİKKAT ÇEKTİ

Son olarak, bölgede yaşanan olaylara dikkat çeken Angı, “Geçtiğimiz haftada Gazze'de saldırı başlayalı tam bir yıl oldu. Gözü dönmüş İsrail yönetimine temel hürriyetlere dokunulmaması gerektiğini görüyoruz. Bu son derece tehlikeli bir oyun. Amerika başta olmak üzere İsrail yandaşı ülkeler her yeri yakıp yıktılar. Savaşlar çözüm değil, masada çözüm sağlansın. Yeni acıların yaşanmaması için adaletin sağlanması ve daha adil bir dünya tesis etmek için dünyaya büyük bir görev düşüyor” ifadelerini kullandı.

Kongre süreci, AK Parti’nin yerel teşkilatlarını güçlendirmek ve partinin geleceği için yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.