Konya Milletvekiliydi artık Ankara'dan aday: AK Partili Usta'dan Konya'ya teşekkür

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Ankara 3. Bölge 2. Sıradan aday oldu. Usta, "Her bir Konyalı hemşehrime can-ı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Konya Milletvekiliydi artık Ankara'dan aday: AK Partili Usta'dan Konya'ya teşekkür
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti milletvekili aday listelerine son şeklini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listelerin belirlenmesi sürecinde yoğun mesai yaptı. Listeler hazırlanırken 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti, 2023 seçimlerine büyük değişimle girecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, açıklanan listeye göre, Ankara 3. Bölge 2. Sıradan aday oldu.

Usta yaptığı açıklamada, “2015 yılından bu yana Konya’mız için çok çalıştık. Şehrimizin yarınlarını güzelleştirmek, geliştirmek için durmadık, hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurduk. Aramızdaki kardeşlik bağlarını kuvvetlendirdik. Her bir Konyalı hemşehrime can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

31 ilçe teşkilatımız ve Belediye Başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza,Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Merkez İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız Mustafa Kavuş, Hasan Kılca, Ahmet Pekyatırmacı’ya, şehrimizin STKlarına ve Konya basınımıza teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Ankara’mıza hizmet için görevlendirildik. Konya’mızda olduğu gibi Ankara’mız için de gece gündüz demeden yola çıkıyoruz. Biz bu vatana söz verdik. Rabbim yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.