Kılıçdaroğlu’na seccade tepkileri sürüyor: Konya milletvekilleri ateş püskürdü!

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, seccadenin üzerine ayakkabılarıyla bastığı fotoğrafa tepkiler sürüyor. AK Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Gülay Samancı, Leyla Şahin Usta ve Selman Özboyacı, Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi

Kılıçdaroğlu’na seccade tepkileri sürüyor: Konya milletvekilleri ateş püskürdü!
Yayınlanma:

Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iftar sonrasında çektirdiği fotoğraf tartışmalara yol açtı.

Sosyal medyada tepki toplayan fotoğrafta Kılıçdaroğlu’nun, seccadenin üzerine ayakkabılarıyla bastığı görüldü.

İstanbul'da bir iftar programı sonrası çekilen fotoğrafta Kılıçdaroğlu’nun yanısıra CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve bazı CHP'li isimler yer aldı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na seccade tepkileri devam ediyor.

AK Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Gülay Samancı, Leyla Şahin Usta ve Selman Özboyacı, Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

“HİÇ BİRİNİZİN GÖZÜ GÖRMEDİ Mİ?”

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, “Bir, iki, üç, dört; fotoğrafçıyla birlikte beş kişi. Hiç birinizin mi gözü görmez! Taşıma su ile değirmen dönmez. Dönerse de ancak böyle döner” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

ahmet-sorgun.jpg

“BAŞÖRTÜSÜNE DE BİR METRELİK BEZ PARÇASI DEMİŞTİ”

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik tepkisini paylaşan AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, “Başörtüsüne bir metrelik bez parçası diyen bay bay Kemal, seccadeye ayakkabıları ile basarak poz veriyor, yazıklar olsun. İslam’ı değerleri sevmiyorsunuz ama saygı duymak zorundasınız takiyyeci bay bay Kemal” ifadelerini kullandı.

gulay-samanci.jpg

“BUNU VİCDANINIZA NASIL AÇIKLAYACAKSINIZ?”

Görüntünün Müslümanlar için kutsal kabul edilen Ramazan ayında çekildiğinin altını çizen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Kılıçdaroğlu’na yönelik şunları söyledi: “Şu mübarek günlerde milletimizin kutsalına kirli ayaklarınıza basacak kadar aciz hale geldiniz , yazıklar olsun.”

Öte yandan ittifaka oy vermeyi düşünen seçmenlere yönelik de mesaj veren Usta şu ifadeleri kullandı:

“CHP, İYİ Parti, DEVA, Saadet ve Gelecek Partisindeki alnı secdeye giden vatandaşlarımız seccadenizi, değerlerinizi ayaklar altına alan bu adamın ipine sarılıp peşinden gitmeyi, ona destek olmayı vicdanınıza nasıl açıklayacaksınız?”

leyla-sahin-usta.jpg

“BASTIĞI YERİ FARK ETMEYENDEN CUMHURBAŞKANI OLMAZ”

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, geçmişte TBMM’de kendisinin yaptığı ‘Kimden Cumhurbaşkanı olmaz’ konuşmasını hatırlattı.

AK Parti Konya Milletvekili Özboyacı, ‘Kimden Cumhurbaşkanı olmaz’ listesine, bir madde daha eklendiğini söyledi.

Özboyacı, “Bastığı yeri fark etmeyenden de Cumhurbaşkanı olmaz” dedi.

selman-ozboyaci.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.