Kılıçdaroğlu son kez kürsüdeydi! "Öleceksek bu vatana olan aşkımızdan öleceğiz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında partililerle bir araya geldi. Kürsüye "13. Cumhurbaşkanı" anonsuyla davet edilen Kılıçdaroğlu grup toplantısında "Bugün son kez buradayım" dedi

Kılıçdaroğlu son kez kürsüdeydi! "Öleceksek bu vatana olan aşkımızdan öleceğiz"
Yayınlanma:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında önemli mesajlar verdi.

Seçime kadar CHP grup toplantısının olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, partililere "Bay Kemal'in yol arkadaşı olmak çok zordur diyerek seslendi.

Kılıçdaroğlu, "Sarayın yol arkadaşı olmak kolaydır. Orada para vardır, pul vardır. Şan vardır şöhret vardır. Haram vardır, günah vardır. Bay Kemal'in yol arkadaşı olmak ise çok zordur. Bay Kemal'in yol arkadaşı olmak ıstıraplıdır. Başınızı hep dik tuttunuz, karanlığın üzerinizi kaplamasına asla izin vermediniz ve bugün zalimlerin tahtlarını yıkmaya çok yakınız. Sizin gibi yol arkadaşlarım olduğu için onur duyuyorum, Allah hepinizden razı olsun, hakkınızı helal edin" ifadelerine yer verdi.

AKŞENER'E MÜTEŞEKKİRİM

Kılıçdaroğlu, konuşmasında İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e de seslenerek, "Meral Akşener büyük mücadeleler veriyor. Bu bilinsin istiyorum. Ona müteşekkirim. Meral Hanım merttir. Ana kucağını da çok iyi bilir, yeri geldiğinde masaya yumruk vurmasını da çok iyi bilir. Arada bir ülkücü damarı da tutar. Dostlarım bilsin ki öleceksek bu vatana olan aşkımızdan öleceğiz ve bir gün tüm bunlar geçecek, şafak tatlı bir gülümseme ile doğacak, birbirimizi kucaklayacağız ve başardık diyeceğiz. Hakkınızı helal edin dostlarım, hadi bismillah!" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.