Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon'dan beraberlik çağrısında bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon'da vatandaşlarla bir araya geldi.Mitingde İmamoğlu AFAD'a gönderme yaparken,Kılıçdaroğlu birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon'dan beraberlik çağrısında bulundu
Yayınlanma:

Trabzon Atatürk alanında gerçekleştirilen mitingde vatandaşın ilgisi ise yoğun oldu.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan önce, kürsüde konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu AFAD tarafından dün Trabzon için yapılan kuvvetli fırtına uyarısı mesajını okuyarak AFAD’a göndermelerde bulundu.

aw862979-07.jpg

CHP liderini, konuşmasını yapmak üzere kürsüye Ekrem İmamoğlu anons ederek davet ederken, kendisine 13 numaralı üzerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması ile kasket hediye etti.Kemal Kılıçdaroğlu'da konuşmasına AFAD’ın yaptığı fırtına uyarısına vurgu yaparak başladı.

aw862979-09.jpg

Kılıçdaroğlu, “Bu ülkenin birleşmeye ihtiyacı var. Bu ülkenin huzura ihtiyacı var. Bu ülkenin beraber olmaya ihtiyacı var. Bu ülkenin kucaklaşmaya ihtiyacı var. Bu ülkede kavgadan bıkmadı mı? Sağdır, soldur dedik birbirimizi öldürdük. Bundan bıkmadık mı? Artık başı açık, başı kapalı diye kadınları ayırdık bu ayrımcalıktan bıkmadık mı? Söz veriyorum söz. Trabzon’a söz Türkiye’ye söz, bitireceğim ayrımcılığı. 85 milyonu kucaklaştıracağım, 85 milyonu... Bir arada olacağız, beraber olacağız ve güzel Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Göreceksiniz, hayatın her aşamasında göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

aw862979-10-1.jpg

KILIÇDAROĞLU: "BAYRAM İKRAMİYESİ AZ"

Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı’nda verilecek bayram ikramiyesinin en az askeri ücret kadar olması gerektiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, “8 bin 500 lira Eksik verdiler, Allah nasip eder Cumhurbaşkanı seçildiğimde önümüzdeki Kurban Bayramı'nda emeklilerin hesabına 15 bin yatacak göreceksiniz. Biliyorum ‘Efendim’ diyecekler ki ‘Parayı nereden bulacaksın?’ Söz söz, Bay Kemal o paraların tamamını bulacak. Hiç endişelenmeyin. Para var, alacağım ve vereceğim. Kuruşu kuruşuna hesapladım,kuruşu kuruşuna 418 milyar dolarlık bir hortum var. O paranın tamamını 418 milyar doları alacağım ve bu milletin cebine koyacağım. Helal para o. Biliyorum bazıları diyor ki bu para yurt dışında, nasıl getireceksin bu parayı. Efendim uluslararası mahkemeler var. O mahkemelerden nasıl dava kazanırsın. Onlar benim devlet adamı olduğumu bilmiyorlar. Bir devlet adamı bunu çok iyi bilir dünyanın hiçbir mahkemesi bir devletin soyulmasına izin vermez. Bütün avukatları, akademik dünyanın temsilcilerini hepsini çağırdım, hepsi ile konuştum davaları açacağız, paraları alacağız, paralar gelecek. Mal varlıkları da var. Kim ne götürdüyse kuruşu kuruşuna biliyorum. Hiç endişe etmeyin” diye konuştu.

aw862979-12.jpg

KILIÇDAROĞLU: "ESNAFIN BORÇLARINI SİLECEĞİZ"

“Esnafa bir ay içinde bankalardan, esnaf kefalet kooperatiflerinden pandemi döneminde çektiği kredilerin faizlerin tamamını sileceğiz” diyen Kılıçdaroğlu “Esnaf rahat bir nefes alacak. Esnaftan alınan kiralardaki stopaj vergisi var onu bir ay içinde sıfırlayacağız. Trabzon’da bir şikayet var zincir mağazalardan en çok esnaf şikayet ediyor bütün esnafları söz o beladan kurtaracağım esnafı” şeklinde konuştu.

Devletin tekrar inşası için Trabzonluların sandık başında ellerini vicdanlarına koymasını isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.