‘Karatay’da hizmet çıtasını yükselteceğiz’

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca “Karatay’da halkımızın AK Parti’ye çok ciddi bir desteği var. Bizde vatandaşımızın desteğiyle birlikte Karatay’a hizmet çitamızı yükseltmek istiyoruz” diye konuştu.

‘Karatay’da hizmet  çıtasını yükselteceğiz’
Yayınlanma:

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe teşkilatı Gazetemize ziyarette bulunarak yerel seçimlere dair değerlendirmede bulundu. AK Parti olarak Karatay’da belediyecilik hizmetleri ile çok güzel işler yapıldığını belirten Hasan Kılca, “Yaklaşık 20 güne yakındır sahada seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediye başkan adaylığımız açıklandıktan sonra saha çalışmalarımıza başladık. Seçim çalışmalarımız dolayısıyla esnafımızı, sanayicilerimizi, sivil toplum kuruluşlarımızı ve basın yayın kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde aldığımız geri dönüşler gayet memnun edici. Konya’mızda Ak parti olarak Belediyecilik hizmetlerimizde çok güzel işler yapılmış. Bizim de hedefimiz daha öncesinde Büyükşehir belediyemizde edindiğimiz tecrübeleri Karatay Belediyesi’ne aktarmak olacak” dedi.

“BELEDİYECİLİK TECRÜBEMİZİ KARATAY’A AKTARACAĞIZ”

Mevcut Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin üç dönem boyunca Karatay’a yapmış olduğu hizmetler ile halkın büyük bir sevgisini kazandığını dile getiren Hasan Kılca, “Karatay Belediyemiz de üç dönemdir belediye başkanlığı yapan Sayın Mehmet Hançerli başkanımız çok güzel hizmetlerde bulunmuş. Saha çalışmalarımızda vatandaşlarımızdan aldığımız övgülerle bunu daha iyi görüyoruz.  Karatay’da halkımızın AK Parti’ye çok ciddi bir desteği var. Bizde vatandaşımızın desteğiyle birlikte Karatay’a hizmet çitamızı yükseltmek istiyoruz. Bunu yapacak bilgi ve tecrübeye sahibiz. Yeni Büyükşehir yasasıyla birlikte belediyemize bağlanan mahallelerimizle birlikte Karatay’da nüfusumuz 23 bini buldu. Tüm halkımızla kucaklaşarak belediyecilik tecrübemizi Karatay’a aktaracağız” diye konuştu.

“PROJELERİMİZ HAKKINDA BİR AÇIKLAMA YAPIP, VATANDAŞIMIZA PAYLAŞACAĞIZ”

Önümüzdeki süreçte projelerini kamuoyuyla paylaşacaklarını da belirten Kılca, “Projelerimizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Projelerle ilgili Büyükşehir Belediyemiz bir açıklama yapacak. Büyükşehir Belediyemizin akabinde bizlerde projelerimiz hakkında bir açıklama yapıp, vatandaşımıza paylaşacağız. Tasarruf, birlikte yönetim ve geleceğe dönük şehir planlarının yapılması ile ilgili hedeflerimiz var. Bunların yanında çevre, turizm ve sosyal alanda projelerimiz var. Geçtiğimiz günlerde açıklanan manifestomuz başlığına uygun olarak yatırım planlamamızı yapıyoruz” ifadesinde bulundu.

Özel Haber: Müslüm Evci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.