İYİ Partili Tozoğlu'ndan AK Partili Usta'ya yanıt: AK Parti ilk seçimde muhalefet boşluğunu dolduracak!

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Sayın Leyla Şahin Usta’nın “Türkiye’de muhalefet sorunu var” şeklindeki açıklamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Partili Tozoğlu'ndan AK Partili Usta'ya yanıt: AK Parti ilk seçimde muhalefet boşluğunu dolduracak!
Yayınlanma:

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nın 76. İl Danışma Meclisi Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirilmiş ve düzenlenen programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, muhalefete yüklenmişti.

2023 seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olacağının altını çizen Usta, “Vesayet odaklarıyla mücadelemiz bitmedi, bitmeyecek ve her zaman devam edecek. Türkiye'de bir muhalefet sorunu var, bunun hepimiz farkındayız. Muhalefette isimler ve partiler değişse de ülke yararına yapılan hiçbir iş yok. Şimdi 6'lı bir masa kurdular. Bu masada görünmeyenler var, bu masada çok hesaplar var. Bu millet bunları yemez. Hakikat her zaman kazanır. Söyledikleri tek bir şey var o da güçlendirilmiş parlamenter sistem. Türkiye artık geri dönmeyecek. Türkiye artık eski Türkiye olmayacak. 2023'te Allah'ın izniyle en başarılı şekilde yine 16. zaferimizi alarak çıkacağız. Allah'ın izniyle bu zor günleri de el birliği ile aşacağız. 2023 bir dönüm noktası olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Usta’nın açıklamalarına muhalefet cephesinden tepki gecikmedi.

“MUHALEFET BOŞLUĞUNU ONLAR DOLDURACAKLAR”

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Usta’nın açıklamalarına yanıt verdi. İYİ Parti Konya İl Başkanı Tozoğlu, gelecek seçimde AK Parti’nin muhalefet partisi konumunda olacağını ve ‘muhalefet boşluğunu’ AK Parti’nin dolduracağını söyledi.

Tozoğlu şunları kaydetti:

“AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Sayın Leyla Şahin Usta konuşmasında ‘Türkiye’de Muhalefet Boşluğu Var’ demiş. Biz de kendisine diyoruz ki; yapılacak ilk seçimde milletimizin iradesiyle kendi partileri muhalefet partisi olarak o boşluğu dolduracaktır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.