İsrail'e yönelik boykot hedefine ulaşacak! SP'li Saydam'dan dikkat çeken açıklama

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, İsrail menşeili ürünlere yönelik uygulanan boykotun etkili olduğunu, firmaların indirim uygulamalarının bunun bir göstergesi olduğunu ifade etti

İsrail'e yönelik boykot hedefine ulaşacak! SP'li Saydam'dan dikkat çeken açıklama
Yayınlanma:

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Gazze’de yaşanan gelişmeler ve Türkiye dahil olmak üzere dünyanın birçok yerinde İsrail menşeili ürünlere yönelik uygulanan boykot kararına dair değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Saydam, İsrail menşeili ürünlere yönelik uygulanan boykotun etkili olduğunu, firmaların indirim uygulamalarının bunun bir göstergesi olduğunu kaydetti.

Başkan Saydam’ın açıklamaları şöyle:

“Dünya Sağlık Örgütü tarafından yapılan açıklamaya göre; Gazze'de ortalama her 10 dakikada 1 çocuk öldürülüyor. Rabbim bizi affetsin. Vatandaş olarak bir şeyler yapıyoruz ama yaptırım gücümüz yok. Buna gücü olanlar da maalesef hiçbir şey yapmıyorlar. TV kanalları arada bir bölgedeki muhabirlerine bağlanıp dakika ve skor alıyor. Maalesef futbol maçı seyreder gibi hepimiz seyrediyoruz.

Terörist İsrail'e destek veren, ülkemizi de işgal eden ürünler ve üreten firmaların verdikleri reklam ve indirimlere bakılırsa; yapılan "boykot" hedefe ulaşacağa benziyor. Ancak; mesele boykot olmaktan çıkıp hayat düzenimiz olmalı ve bu ürünler de hayatımızdan tamamen çıkmalıdır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.