İmamoğlu, 2019'daki başarıyı tekrarlamak istiyor

CHP, İstanbul'da aday tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski genel başkanlardan Hikmet Çetin katıldı.

İmamoğlu, 2019'daki başarıyı tekrarlamak istiyor
Yayınlanma:

Toplantıda, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu yeniden aday gösterildi.
Özel, konuşmasında, "Napolyon'un bana dünyayı verseniz ona başkent yaparım dediği şehirde, Fatih Sultan Mehmet'in çağ açıp çağ kapattığı şehirde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu ülkenin ziyneti dediği şehirde beş yıldır hizmet veren Ekrem İmamoğlu'nun yeniden beş yıl hizmet vermesi için bir aradayız." dedi.

İmamoğlu ise konuşmasında, "Aziz Atatürk'ten aldığımız ilhamla her türlü engele rağmen az zamanda çok ve büyük işler başardık. Bunca engele rağmen başardıklarımız bize güven ve cesaret veriyor. Bu cesaretle bir kez daha İBB aday tanıtım toplantısı için karşınızdayım." diye konuştu.

İmamoğlu, konuşmasında ayrıca şunları söyledi:
"Sizlerin iradesiyle 2019'da bu şehirde köklü bir değişim başardık. Sizlerin desteğiyle biz başardıkça onlar 25 yılda yaptıklarını bizim 4.5 yılda yaptıklarımızla kıyaslamak zorunda kaldılar. Bu başarı hepimizin. Başarı İstanbul'un başarısıdır. Tüm inancımla söylüyorum ki hep birlikte başarmaya devam edeceğiz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.