"Herkes bize ayak uydurmak zorunda olacak"

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Karaman’la ilgili çalışmaları seçimler öncesinde tamamladıklarını belirterek “Nerelere ne yapılması gerekiyor; hepsi kafamızda. Herkes bize ayak uydurmak zorunda olacak” dedi.

"Herkes bize ayak uydurmak zorunda olacak"
Yayınlanma:

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Karaman’ı “Marka Şehir” yapmak için reform niteliğinde değişimlere ihtiyaç duyacaklarını belirterek “Karaman’ın hak ettiği yere gelmesi adına gerekli olan her şey yapılacak” dedi.

“BU ŞEHRİ UÇURACAK EKİPLE ÇALIŞACAĞIZ”

Her anlamda zirve yapacak bir Karaman’ı yaratmaya kararlı olduklarını söyleyen Milletvekili Konuk, Karaman’la ilgili çalışmaları seçimler öncesinde tamamladıklarını ifade ederek “Nerede ne eksik var, nerelere ne yapılması gerekiyor hepsi bizim kafamızda. Önce Karaman diyoruz ve bunun için gerekli olan değişimleri yapmaktan imtina etmeyeceğiz. Kamu başta olmak üzere herkes bize ayak uydurmak zorunda olacak. Çünkü burada Karaman ve Karaman’ın menfaatleri söz konusu. Değişimleri yapacağız, bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu şehri uçuracak ekiple çalışacağız” dedi.

BÖLGESEL KALKINMA ÇOK ÖNEMLİ

Recep Konuk, bölgesel kalkınmaya büyük önem verdiklerini belirterek “Karaman büyüyecek, ancak biz bununla birlikte bölgesel büyümeye önem veriyoruz. Konya, Aksaray, Niğde ile birlikte olduğumuz anda çok daha hızlı ilerleyeceğiz. Her alanda almamız gerekenden daha fazlası bizim olacak. Turizm başta olmak üzere bu birliktelik çok önemli. Antalya’dan başlayan, Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Nevşehir interlandı büyük işlere imza atacaktır” diye konuştu.

ÜNİVERSİTELER ŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ

Bir ilin gelişmesinde büyük görevlerden birisinin de üniversitelere düştüğünün altını çizen Recep Konuk “Eğitimin yanı sıra üniversitelerimizin şehirler için yapması gereken hizmetler var. Bunlar göz ardı edilemez. Üniversitelerimiz hem bilim yuvası, hem de bulunduğu şehrin aynasıdır. Şehrin daha ileriye gitmesinde büyük katkı sağlamaları gerekir. Karaman’da da böyle olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.