DEVA Partisi Konya İl Başkanı Karaca’dan Sosyal Medya Yasası açıklaması: Bu itibarımıza gölge düşürür

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, son günlerde gündemden düşmeyen 'Sosyal Medya Yasası' hakkında açıklamalarda bulundu.

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Karaca’dan Sosyal Medya Yasası açıklaması: Bu itibarımıza gölge düşürür
Yayınlanma:

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca beraberinde, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik çalışmaları başkaları ve partililerle birlikte düzenlediği basın açıklamasında ülke sorunlarına ve çözüm yollarına dikkat çekti.

Kayalı Park’ta basın açıklaması yapan Başkan Karaca, Türkiye’nin sorunlarının arttığını ve bu sorunları çözemeyen iktidara karşı çözümün DEVA Partisi iktidarı olduğunu söyledi.

Karaca şöyle konuştu:

“Sosyal Medya Yasası gündemde gerekçeleri masum gibi gösterilmeye çalışılsa da her geçen gün eleştirel cümle duymaya tahammül edemeyenler bu alanda sansür anlamına gelebilecek kısıtlayıcı adımlar atmak peşindedirler. Sadece mevcut meclis çoğunluğuna güvenerek atılmak istenen bu adımlar ülkemizin uluslararası arenadaki itibarına gölge düşürecek adımlardır.

Sürekli öykündükleri ecdadımız zekât ve sadaka verecek insan bulamazken mevcut iktidar yoksulluğa mahkûm ettiği insanımıza yaptığı sosyal yardımlarla övünür hale geldi. Hem yardıma muhtaç insan sayısını hem de yardım yapılan miktarın artmasıyla övünür olmak ülkeyi yönetenler için olsa olsa utanç vesilesi olabilir. Bir de vatandaşımıza ‘biz gidersek bu yardımlar kesilir’ korkusu yaymak çirkin bir politikadır.

Kimse merak etmesin bu yardımlar kesilmeyecek, DEVA iktidarında ülkemiz refaha kavuştukça insanımız daha da rahatlayacak, sosyal yardıma ihtiyacı kalmayacaktır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.