Konya
Parçalı bulutlu
9°
Aksaray
Parçalı az bulutlu
16°
Karaman
Parçalı bulutlu
15°
Ara
Anadolu'da Bugün Politika Başkan Özgökçen, Konyalı vatandaşla çay içti, sorunları dinledi

Başkan Özgökçen, Konyalı vatandaşla çay içti, sorunları dinledi

AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, 23 Nisan dolayısıyla Meram ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

MUHABİR: Hatice Esra Bedenli
Okunma Süresi: 1 dk

AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, 23 Nisan dolayısıyla Meram ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Meram ilçesine bağlı Sahibata Mahallesi’nde, Mimar Muzaffer Caddesi’nde güne başlayan Özgökçen, cadde esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Esnafın çay davetine katılan ve taleplerini dinleyen Özgökçen, samimi diyaloglarıyla dikkat çekti.

Ziyaret kapsamında iş yerlerini tek tek gezen Özgökçen, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Vatandaşlarla hasbihal eden İl Başkanı, bölgedeki istek ve önerileri de yerinde dinledi.

23 Nisan dolayısıyla karşılaştığı çocukları da unutmayan Özgökçen, miniklere çeşitli hediyeler vererek bayram sevinçlerine ortak oldu. Çocukların mutluluğu ziyaretlere renk kattı.

Özgökçen, Konya’nın her noktasında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, “Hemşehrilerimizle omuz omuza, gönül gönüle yürümeyi sürdüreceğiz” mesajını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *